Nieuw dit jaar tijdens het Dorpsfeest: een padeltoernooi bij Padel33 (ook in Stadspark Schothorst). Maak je agenda vrij en noteer alvast: vrijdag 15 september vanaf 13.30 uur is dé dag waarop jij en je vrienden (15 – 25 jaar) de kans krijgen om deel te nemen aan het nieuwste onderdeel van het Dorpsfeest: het Dorpsfeest – Padel33 Event!

Dit jaar voegen we een extra dosis energie toe aan ons Dorpsfeest met een gloednieuwe padelactiviteit, de snelst groeiende sport ter wereld! Padel is een mix van tennis en squash en staat garant voor spanning, teamwork en adrenaline. We dagen jou en je maatje uit om je beste slag te laten zien en je concurrenten te verslaan op het padelveld!

Inschrijven

Vorm een team van twee personen en schrijf je snel in, want er is slechts plaats voor 24 teams. Vol = Vol. Meld jezelf en je partner aan op de speciale toernooipagina: https://www.tournify.nl/live/dorpsfeesthoogland. Het inschrijfgeld bedraagt €3,50 per persoon, inclusief het gebruik van een professioneel huurracket. Na de intensieve wedstrijden kun je vanaf 16.00 uur heerlijk ontspannen met een verfrissend drankje en smakelijke hapjes.

Natuurlijk draait het niet alleen om de sportieve uitdaging. Er zijn fantastische prijzen te winnen die je niet wilt missen! Daarnaast willen we graag onze sponsor Kok Wooncenter bedanken voor hun bijdrage om dit geweldige evenement mogelijk te maken.

Maak je klaar voor een geweldige middag vol sport en plezier, wij zien je graag 15 september op het padelveld bij Padel33, Schothorsterlaan 5.