Het Dorpsfeest Hoogland vindt plaats in Stadspark Schothorst in Amersfoort-Noord. Bent u DEELNEMER (paardensport, creatieve straat, leverancier of muzikant) dan moet u na het DONJON (wit blauwe gebouw) het terrein op (Bedekte Weg). U heeft een Px-parkeerkaart nodig om het terrein op te mogen. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars!

Advies: Kom met de fiets of lopend. Zet je fiets in de fietsenstalling, niet in de wijk of langs het fietspad. Fietsen worden verwijderd als ze op een plek staan, waar het niet kan.

Gratis parkeerterrein voor bezoekers  is achter het terrein van rijvereniging de Eemruiters, Engweg 115 in Hoogland. Dan ben je snel bij de nieuwe ingang.  Klik hier voor de route van Dorpsfeest Hoogland 2019.

U kunt op zaterdag en zondag overdag niet met uw auto bij of op het evenemententerrein komen. Alleen als u een P1-P2-P3-P4-P5 parkeerkaart heeft, kunt u op het terrein terecht via Bedekte Weg .
Voor deelnemers Paardensport en leveranciers staat de routebeschrijving hier onderaan de plattegrond. Volg altijd de aanwijzingen van de verkeersregelaar op! Vergeet niet om uw parkeerkaart mee te nemen, die u van de organisatie heeft ontvangen!

Het Dorpsfeest Hoogland hoopt weer veel gezellige bezoekers te mogen verwelkomen. Steeds meer mensen komen met de fiets of lopend en dat juichen we van harte toe.

Bezoekers die zaterdag en zondag overdag toch met de auto komen, parkeren hun auto op het terrein aan de Engweg 115 te Hoogland (bij de Eemruiters) en lopen dan zo naar de ingang. U kunt niet in de woonwijk parkeren.
Maar kom toch gewoon op de fiets. Er zijn voldoende fietsenstallingen, direct bij de ingang.

We willen de overlast van geparkeerde auto’s voor de direct omwonenden beperken. Want de parkeergelegenheid rond het feestterrein is bedoeld voor de mensen die er wonen. Wij rekenen op uw medewerking. BEDANKT!

DEELNEMERS / LEVERANCIERS / MUZIKANTEN

Routebeschrijving voor UITSLUITEND deelnemers paardensportdag Hoogland / Dorpsfeest (paardensport, creatieve straat, leverancier of muzikant).
Dus NIET voor bezoekers. Bent u bezoeker? Volg dan bezoekers route om te parkeren.

Vanaf de A28 vanuit Zwolle/Utrecht
Het Dorpsfeest Hoogland vindt plaats in Stadspark Schothorst in Amersfoort-Noord. Vanaf de A28 vanuit Zwolle/Utrecht Ga de A1 op richting Amsterdam. Neem afslag Amersfoort-Noord/De Hoef (afslag 13). Aan het einde van de afrit links afslaan over de snelweg heen. Bij de stoplichten rechts afslaan (Rondweg Oost).
U rijdt nu langs Piet Klerks. Bij de eerste stoplichten rechtsaf richting Winkelcentrum Emiclaer. De tweede stoplichten rechts (Het Masker). Deze weg volgen tot het einde en dan weer rechts afslaan. U bent in de buurt van Donjon (blauw rode gebouw). Vanaf daar volgt u de aanwijzingsborden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars bij het feestterrein.

Vanaf de A1 vanuit Amsterdam
Neem afslag Amersfoort-Noord/De Hoef (afslag 13). Aan het einde van de afrit links afslaan onder viaduct door (Rondweg Oost). Bij de eerste stoplichten rechtdoor richting Winkelcentrum Emiclaer. U rijdt nu langs Piet Klerks. De tweede stoplichten rechtsaf (Het Masker). Deze weg volgen tot het einde en dan met de bocht mee naar rechts. U bent in de buurt van Donjon (blauw rode gebouw). Vanaf daar volg je de aanwijzingsborden en aanwijzingen van de verkeersregelaars bij het feestterrein

Routeplanner adres voor deelnemers/leveranciers: Amersfoort, DONJON. Postcode: 3823 AB
Locatie ingang deelnemers/leveranciers/muzikanten staat hieronder:

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Openbaar vervoer

Stadsbus lijn 4, halte Morielje, Bruggensingel Noord. Ongeveer 10 minuten lopen. Volg vanaf daar de bewegwijzering. OF lijn Hoogland, halte Albert Heijn/Kraailand. Dan loop je naar de Esdoornlaan, Lindenlaan, oversteken bij de Engweg en vervolgens loop je via het fietspad richting de ingang. Je loopt het in circa 10 minuten.

Plattegrond van het Dorpsfeest vind je hier