Uitverkocht zijn: Dreesfeest, Donderdagavond, Vrijdagavond en Zaterdagavond

Zomercarnaval kaarten (à 10 euro) voor de donderdagmorgen 19 september kun je gewoon aanvragen via zomercarnaval@dorpsfeesthoogland.nl

LET OP: kaarten van DFH2019 zijn NOOIT via internet te koop. Digitale (etickets) kaarten die te koop worden aangeboden zijn vals en de persoon die ze zegt te hebben en te verkopen is een oplichter. TRAP ER NIET IN!

De vrije voorverkoop van de toegangskaarten voor alle feesttent-avonden begint op donderdag 12 september 2019 om 19:00 uur in Dorpshuis de Neng aan de Engweg te Hoogland. Dit duurt tot 21:00 uur. Pinnen in de Neng is dit jaar weer mogelijk. Contant geld bij je hebben, is altijd handig voor het geval de batterijen leeg zijn…….
Zorg dat je op tijd bent om een kaart te bemachtigen. De verwachting is dat veel mensen in de rij voor kaarten zullen staan. De rij vormt zich al vroeg op de dag. Dat is de ervaring. Dus hoe eerder je er bent……

Wij zullen woensdagavond 11 september 2019 op deze website en op facebook aangeven hoeveel kaarten per avond in de vrije verkoop beschikbaar zijn. Dan kun je een inschatting maken of je op donderdagavond kans maakt op het kopen van een kaart. Voor de donderdagavond zijn altijd veel minder kaarten beschikbaar, vanwege de indeling met banken en tafels in de feesttent. Daardoor kunnen minder bezoekers in de feesttent en dus minder kaarten dan voor vrijdagavond en zaterdagavond worden verkocht.

Dit zijn de aantallen toegangskaarten voor de vrije verkoop van 12 september 2019.|
Maximaal 2 kaarten per persoon per feestavond:
Donderdagavond: 600 kaarten  is nu uitverkocht
Vrijdagavond: 950 kaarten   is nu uitverkocht
Zaterdagavond: 950 kaarten   is nu uitverkocht

Donderdagavond kunnen aanzienlijk minder personen in de feesttent vanwege de opstelling van tafels en banken.  Daarom zijn er minder kaarten voor deze feestavond beschikbaar.

Je kunt pinnen in de Neng, maar contant geld bij je hebben is altijd handig.

Per persoon kun je maximaal 2 kaarten voor iedere feestavond kopen. Dus 2 voor donderdagavond, 2 voor vrijdagavond en 2 voor zaterdagavond.
Pre Party zonder limiet en zijn bij Primera Brundel en cafebar de Kolkrijst in Hoogland te koop.

Vanaf vrijdag 13 september 2019 worden de laatste toegangskaarten die nog over zijn na de voorverkoop op donderdagavond, verkocht in café bar de Kolkrijst (dus de kroeg en niet bij Toef van de slijterij), Zevenhuizerstraat 151, Hoogland (Pinnen is niet mogelijk) en ook nog bij Primera Brundel Hamseweg 46 Hoogland (kun je wel pinnen).
Je kunt maximaal 2 kaarten per persoon kopen voor donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. 
Dit maximum aantal geldt niet voor de kaarten van Dreesfeest en de PreParty.

Minimum leeftijd voor de donderdagavond is 18 jaar.
Minimum leeftijd voor de vrijdag- en zaterdagavond is 16 jaar. Ben je 16 of 17 jaar oud, dan moet je ook een 18mintocherin pas hebben. NIX Alcohol onder de 18 jaar. Let op de voorwaarden! Je kunt alleen de feesttent in met je toegangskaart en legitimatie. Heb je nog geen 18mintocherin-pas vraag deze nu (uiterlijk vóór 6 september, anders niet op tijd gereed en heb je pech!) gratis aan via 18mintocherin. Voor toegangskaarten geldt: OP=OP.

Voorverkoop donateurs:
Voorverkoop voor donateurs start op dinsdag 3 september en eindigt op dinsdag 10 september 2019.
Voorverkoop bij Primera Brundel (de mannenkapper) Hamseweg 46 en café/bar De Kolkrijst Zevenhuizerstraat 151.
Per donateurskaart kun je 1 kaart voor iedere feestavond kopen tegen inlevering van de betreffende donateursbon. Donateurs ontvangen de donateurskaart uiterlijk in het weekend van 30/31 augustus dus vlak voor aanvang van de voorverkoop. Het is niet meer mogelijk om donateur van het Dorpsfeest te worden, omdat het maximum aantal donateurs is bereikt. Wij willen namelijk voldoende kaarten voor de vrije verkoop houden.

Voor het Zomercarnaval, het Dreesfeest en de Pre Party heb je dus geen donateurskaart nodig. Deze kaarten kun je vanaf 3 september 2019 ook al kopen. Er geldt geen maximum aantal kaarten voor Dreesfeest, PreParty en Zomercarnaval.

De toegangsprijzen voor de feesttent en Pre Party zijn:

  • Pre Party in Concordia vrijdagavond 13 september: 6 euro
  • Zomercarnaval 19 september:  10 euro
  • Donderdagavond 19 september: 17 euro  UITVERKOCHT
  • Dreesfeest op vrijdagochtend  20 september: 15 euro  UITVERKOCHT
  • Vrijdagavond 20 september:   17 euro         UITVERKOCHT
  • Zaterdagavond 21 september: 17 euro         UITVERKOCHT
  • Zaterdag en zondag overdag gratis toegang tot het feestterrein (park Schothorst)
  • feesttent op zondagmiddag gratis toegang
  • JOHO-Dome zaterdag en zondag overdag gratis toegang