Kaartverkoop 2018

Dreesfeest is sinds 31 augustus 18 uur uitverkocht
Alle toegangskaarten voor de feesttentavonden zijn sinds donderdag 6 september 20:10 uitverkocht!

De K3 Kindershow is ook uitverkocht

Zomercarnaval kaarten aanvragen via zomercarnaval@dorpsfeesthoogland.nl

LET OP: kaarten van DFH2018 zijn NOOIT via internet te koop. Digitale kaarten die te koop worden aangeboden zijn vals en de persoon die ze zegt te hebben en te verkopen is een oplichter. TRAP ER NIET IN!

Dit zijn de aantallen toegangskaarten voor de vrije verkoop van 6 september:
Donderdagavond: 232 kaarten
Vrijdagavond:        854 kaarten
Zaterdagavond:     969 kaarten
 
Donderdagavond kunnen aanzienlijk minder personen in de feesttent vanwege de opstelling van tafels en banken.  Daarom zijn er minder kaarten beschikbaar.
Maximaal 2 kaarten per persoon per feestavond.
Je kunt pinnen in de Neng, maar contant geld bij je hebben is altijd handig.
Kaart kost 16 euro per stuk
De kaarten voor het Dreesfeest zijn sinds 31 augustus uitverkocht. Deze waren vanaf dinsdag 28 augustus al te koop.
Pre Party en K3 vandaag gewoon verkrijgbaar bij Primera Brundel en CaféBar de Kolkrijst in Hoogland.

Toegangskaarten voor het Zomercarnaval (op donderdagmorgen 13 september) zijn aan te vragen via zomercarnaval@dorpsfeesthoogland.nl

Kaarten voor het Dreesfeest en de Pre-Party DFH2018 zijn voor iedereen al vanaf 28 augustus te koop bij Primera Brundel en Café bar de Kolkrijst (dus NIET bij Toef in de slijterij, maar in de kroeg) in Hoogland (zie hieronder). Dus voor deze kaarten is geen donateursverkoop.

LET OP: ALLEEN K3 toegangskaarten zijn in de speciale K3 voorverkoop op 1 september te koop. Zie meer K3 info onderaan deze pagina

Vorig jaar waren de kaarten voor de Pre Party, Dreesfeest en de feesttent-avonden uitverkocht. Koop je kaarten op tijd!

De vrije voorverkoop van de toegangskaarten voor alle feesttent-avonden begint op donderdag 6 september 2018 om 19:00 uur in Dorpshuis de Neng aan de Engweg te Hoogland. Dit duurt tot 21:00 uur. Pinnen in de Neng is dit jaar ook mogelijk. Contant geld bij je hebben, is altijd handig voor het geval de batterijen leeg zijn…….
Zorg dat je op tijd bent om een kaart te bemachtigen. De verwachting is dat veel mensen in de rij voor kaarten zullen staan. De rij vormt zich al vroeg op de dag. Dat is de ervaring. Dus hoe eerder je er bent……

Wij zullen woensdagavond 5 september 2018 op de website en op facebook aangeven hoeveel kaarten per avond in de vrije verkoop beschikbaar zijn. Zodat je een inschatting kunt maken of je op donderdagavond kans maakt op het kopen van een kaart. Voor de donderdagavond zijn altijd veel minder kaarten beschikbaar, vanwege de indeling met banken en tafels in de feesttent. Daardoor kunnen minder bezoekers in de feesttent en dus minder kaarten dan voor vrijdagavond en zaterdagavond worden verkocht.

Per persoon kun je maximaal 2 kaarten voor iedere feestavond kopen. Dus 2 voor donderdagavond, 2 voor vrijdagavond en 2 voor zaterdagavond.  Dreesfeest en Pre Party zonder limiet.

LET OP: kaarten van DFH2018 zijn NOOIT via internet te koop. Digitale kaarten die te koop worden aangeboden zijn vals en de persoon die ze zegt te hebben en te verkopen is een oplichter. TRAP ER NIET IN!

Vanaf vrijdag 7 september 2018 worden de laatste toegangskaarten verkocht in café bar de Kolkrijst (dus de kroeg en niet bij Toef van de slijterij), Zevenhuizerstraat 151, Hoogland (Pinnen is niet mogelijk) en ook nog bij Primera Brundel Hamseweg 46 Hoogland (kun je wel pinnen).
Je kunt maximaal 2 kaarten per persoon kopen voor donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. 
Dit maximum aantal geldt niet voor de kaarten van Dreesfeest en de PreParty.

Minimum leeftijd voor de donderdagavond is 18 jaar.
Minimum leeftijd voor de vrijdag- en zaterdagavond is 16 jaar. Ben je 16 of 17 jaar oud, dan moet je ook een 18mintocherin pas hebben. NIX Alcohol onder de 18 jaar. Let op de voorwaarden! Je kunt alleen de feesttent in met je toegangskaart en legitimatie. Heb je nog geen 18mintocherin-pas vraag deze nu (uiterlijk vóór 3 september, anders niet op tijd gereed en heb je pech!) gratis aan via 18mintocherin. Voor toegangskaarten geldt: OP=OP.

Voorverkoop donateurs:
Voorverkoop voor donateurs start op dinsdag 28 augustus en eindigt op dinsdag 4 september 2018.
Voorverkoop bij Primera Brundel (de mannenkapper) Hamseweg 46 en café/bar De Kolkrijst Zevenhuizerstraat 151.
Per donateurskaart kun je 1 kaart voor iedere feestavond kopen tegen inlevering van de betreffende donateursbon.
Donateurs ontvangen de donateurskaart in het weekend van 25/26 augustus dus vlak voor aanvang van de voorverkoop. Het is niet meer mogelijk om donateur van het Dorpsfeest te worden, omdat het maximum aantal donateurs is bereikt. Wij willen namelijk voldoende kaarten voor de vrije verkoop houden.

Voor het Zomercarnaval, het Dreesfeest en de Pre Party heb je geen donateurskaart nodig. Deze kaarten kun je vanaf 28 augustus 2018 ook al kopen. Er geldt geen maximum aantal kaarten voor Dreesfeest, PreParty en Zomercarnaval.

Kaarten voor K3 kindershow zijn alleen te koop op zaterdagmorgen 1 september in de Neng te Hoogland. Er is geen donateursverkoop voor K3. Maximaal 4 K3 kaarten per persoon! Als na deze verkoopochtend nog K3-kaarten over zijn kun je die pas vanaf 15 uur kopen bij Primera Brundel en café bar (niet de slijterij) de Kolkrijst. Ook (groot)ouders hebben toegangskaart nodig.
Zie onderaan deze pagina meer info en kijk voor informatie in de kalender

De toegangsprijzen voor de feesttent en Pre Party zijn:

 • Pre Party in Concordia vrijdagavond 7 september: 6 euro
 • Zomercarnaval op donderdagochtend 13 september: 10 euro NOG TE KOOP VIA EMAIL
 • Donderdagavond 13 september: 16 euro                           UITVERKOCHT
 • Dreesfeest op vrijdagochtend 14 september: 15 euro  UITVERKOCHT
 • Vrijdagavond 14 september: 16 euro     UITVERKOCHT
 • Zaterdagavond 15 september: 16 euro  UITVERKOCHT
 • Zondagmiddag 16 september 12 uur K3 kindershow:  5 euro UITVERKOCHT
  Voor K3 kindershow is er een aparte voorverkoopochtend op zaterdag 1 september in de Neng aan de Engweg te Hoogland van 10 tot 12 uur. maximaal 4 kaarten per persoon. Ook (groot) ouders hebben toegangskaart nodig.
 • Zaterdag en zondag overdag gratis toegang tot het feestterrein (park Schothorst)
 • Popgunnn in de feesttent op zondagmiddag vanaf 14:30 uur gratis toegang
 • Kroegenstraat overdag gratis toegang