Kaartverkoop 2018

LET OP: ALLEEN K3 toegangskaarten zijn in de speciale K3 voorverkoop op 1 september. Zie meer K3 info onderaan deze pagina

De vrije voorverkoop van de toegangskaarten voor alle feesttent-avonden begint op donderdag 6 september 2018 om 19:00 uur in Dorpshuis de Neng aan de Engweg te Hoogland. Dit duurt tot 21:00 uur. Pinnen in de Neng is dit jaar ook mogelijk. Contant geld bij je hebben, is altijd handig voor het geval de batterijen leeg zijn…….
Zorg dat je op tijd bent om een kaart te bemachtigen. De verwachting is dat veel mensen in de rij voor kaarten zullen staan. De rij vormt zich al vroeg op de dag. Dat is de ervaring. Dus hoe eerder je er bent……

Wij zullen woensdagavond 5 september 2018 op de website en op facebook aangeven hoeveel kaarten per avond in de vrije verkoop beschikbaar zijn. Zodat je een inschatting kunt maken of je op donderdagavond kans maakt op het kopen van een kaart. Voor de donderdagavond zijn altijd veel minder kaarten beschikbaar, vanwege de indeling met banken en tafels in de feesttent. Daardoor kunnen minder bezoekers in de feesttent en dus minder kaarten dan voor vrijdagavond en zaterdagavond worden verkocht.

Per persoon kun je maximaal 2 kaarten voor iedere feestavond kopen. Dus 2 voor donderdagavond, 2 voor vrijdagavond en 2 voor zaterdagavond.  Dreesfeest en Pre Party zonder limiet.

Kaarten voor het Dreesfeest en de Pre-Party DFH2018 zijn al vanaf 28 augustus te koop bij Primera Brundel en Café bar de Kolkrijst in Hoogland (zie hieronder).

LET OP: kaarten van DFH2018 zijn NOOIT via internet te koop. Digitale kaarten die te koop worden aangeboden zijn vals en de persoon die ze zegt te hebben en te verkopen is een oplichter. TRAP ER NIET IN!

Toegangskaarten voor het Zomercarnaval (op donderdagmorgen 13 september) zijn aan te vragen via zomercarnaval@dorpsfeesthoogland.nl

Vorig jaar waren de kaarten voor de Pre Party, Dreesfeest en de feesttent-avonden uitverkocht. Koop je kaarten op tijd!

Vanaf vrijdag 7 september 2018 worden de laatste toegangskaarten verkocht in café bar de Kolkrijst, Zevenhuizerstraat 151, Hoogland (Pinnen is niet mogelijk) en ook nog bij Primera Brundel Hamseweg 46 Hoogland (kun je wel pinnen).
Je kunt maximaal 2 kaarten per persoon kopen voor donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. 
Dit maximum aantal geldt niet voor de kaarten van Dreesfeest en de PreParty.

Minimum leeftijd voor de donderdagavond is 18 jaar.
Minimum leeftijd voor de vrijdag- en zaterdagavond is 16 jaar. Ben je 16 of 17 jaar oud, dan moet je ook een 18mintocherin pas hebben. NIX Alcohol onder de 18 jaar. Let op de voorwaarden! Je kunt alleen de feesttent in met je toegangskaart en legitimatie. Heb je nog geen 18mintocherin-pas vraag deze nu (uiterlijk vóór 1 september, anders niet op tijd gereed en heb je pech!) gratis aan via 18mintocherin. Voor toegangskaarten geldt: OP=OP.

Voorverkoop donateurs:
Voorverkoop voor donateurs start op dinsdag 28 augustus en eindigt op dinsdag 4 september 2018.
Voorverkoop bij Primera Brundel (de mannenkapper) Hamseweg 46 en café/bar De Kolkrijst Zevenhuizerstraat 151.
Per donateurskaart kun je 1 kaart voor iedere feestavond kopen tegen inlevering van de betreffende donateursbon.
Donateurs ontvangen de donateurskaart in het weekend van 25/26 augustus dus vlak voor aanvang van de voorverkoop. Het is niet meer mogelijk om donateur van het Dorpsfeest te worden, omdat het maximum aantal donateurs is bereikt. Wij willen namelijk voldoende kaarten voor de vrije verkoop houden.

Voor het Zomercarnaval, het Dreesfeest en de Pre Party heb je geen donateurskaart nodig. Deze kaarten kun je vanaf 28 augustus 2018 ook al kopen. Er geldt geen maximum aantal kaarten voor Dreesfeest, PreParty en Zomercarnaval.

Kaarten voor K3 kindershow zijn alleen te koop op zaterdag 1 september in de Neng te Hoogland. Er is geen donateursverkoop voor K3. Maximaal 4 K3 kaarten per persoon! Zie onderaan deze pagina meer info en kijk voor informatie in de kalender

De toegangsprijzen voor de feesttent en Pre Party zijn:

  • Pre Party in Concordia vrijdagavond 7 september:             6 euro
  • Zomercarnaval op donderdagochtend 13 september:      10 euro
  • Donderdagavond 13 september:                                                  16 euro
  • Dreesfeest op vrijdagochtend 14 september:                         15 euro
  • Vrijdagavond 14 september:                                                          16 euro
  • Zaterdagavond 15 september:                                                       16 euro
  • Zondagmiddag 16 september 12 uur K3 kindershow         5 euro
    Voor K3 kindershow is er een aparte voorverkoopochtend op zaterdag 1 september in de Neng aan de Engweg te Hoogland van 10 tot 12 uur. maximaal 4 kaarten per persoon.
  • Zaterdag en zondag overdag gratis toegang tot het feestterrein (park Schothorst)