Kaartverkoop 2017

Alle kaarten voor de feesttentavonden en het Dreesfeest zijn uitverkocht.
Er zijn nog wel kaarten  voor het Zomercarnaval.  Toegangskaarten voor het Zomercarnaval (op donderdagmorgen 14 september) zijn aan te vragen via zomercarnaval@dorpsfeesthoogland.nl

De eerste vrije voorverkoop van de toegangskaarten voor de feesttent-avonden begint op donderdag 7 september 2017 om 19:00 uur in Dorpshuis de Neng aan de Engweg te Hoogland. Dit duurt tot 21:00 uur. Pinnen in de Neng is niet mogelijk. Zorg dat je op tijd bent om een kaart te bemachtigen. OP=OP. De verwachting is dat veel mensen in de rij voor kaarten zullen staan. De rij vormt zich al vroeg op de dag. Dat is de ervaring. Dus hoe eerder je er bent……

Per persoon kun je maximaal 2 kaarten voor iedere feestavond kopen. Dus 2 voor donderdagavond, 2 voor vrijdagavond en 2 voor zaterdagavond.  Dreesfeest en Pre Party zonder limiet.

LET OP: kaarten van DFH2017 zijn NOOIT via internet te koop. Digitale kaarten die te koop worden aangeboden zijn vals en de persoon die ze zegt te hebben en te verkopen is een oplichter. TRAP ER NIET IN!

Kaarten voor het Dreesfeest en de Pre-Party DFH2017 zijn al vanaf 29 augustus te koop bij Primera Brundel en Café bar de Kolkrijst in Hoogland (zie hieronder).

Toegangskaarten voor het Zomercarnaval (op donderdagmorgen 14 september) zijn aan te vragen via zomercarnaval@dorpsfeesthoogland.nl

Vorig jaar waren de kaarten voor de Pre Party en de feesttent-avonden uitverkocht. Koop je kaarten op tijd!

Vanaf vrijdag 8 september 2017 worden de laatste toegangskaarten verkocht in café bar de Kolkrijst, Zevenhuizerstraat 151, Hoogland (Pinnen is niet mogelijk) en ook nog bij Primera Brundel Hamseweg 46 Hoogland (kun je wel pinnen).
Je kunt maximaal 2 kaarten per persoon kopen voor donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. 
Dit maximum aantal geldt niet voor de kaarten van Dreesfeest en de PreParty.

Minimum leeftijd voor de donderdagavond is 18 jaar.
Minimum leeftijd voor de vrijdag- en zaterdagavond is 16 jaar. Ben je 16 of 17 jaar oud, dan moet je ook een 18mintochererin pas hebben. NIX Alcohol onder de 18 jaar. Let op de voorwaarden! Je kunt alleen de feesttent in met je toegangskaart en legitimatie. Heb je nog geen 18mintocherin-pas vraag deze nu (uiterlijk vóór 1 september, anders niet op tijd gereed!) gratis aan via 18mintochererin. Voor toegangskaarten geldt: OP=OP.

Voorverkoop donateurs:
Voorverkoop voor donateurs start op dinsdag 29 augustus en eindigt op dinsdag 5 september 2017.
Voorverkoop bij Primera Brundel (de mannenkapper) Hamseweg 46 en café/bar De Kolkrijst Zevenhuizerstraat 151.
Per donateurskaart kun je 1 kaart voor iedere feestavond kopen tegen inlevering van de betreffende donateursbon.
Donateurs ontvangen de donateurskaart uiterlijk 1 week voor aanvang van de voorverkoop. Het is niet meer mogelijk om donateur van het Dorpsfeest te worden, omdat het maximum aantal donateurs is bereikt. Wij willen namelijk voldoende kaarten voor de vrije verkoop houden.

Voor het Dreesfeest en Pre Party heb je geen donateurskaart nodig en deze kaarten kun je vanaf 29 augustus 2017 ook al kopen. Er geldt geen maximum aantal kaarten voor Dreesfeest, PreParty en Zomercarnaval.

De toegangsprijzen voor de feesttent (en preparty) zijn bekend:

  • Pre Party in Concordia vrijdagavond 8 september:        6 euro
  • Zomercarnaval op donderdagochtend 14 september:  10 euro
  • Donderdagavond 14 september:                                              16 euro
  • Dreesfeest op vrijdagochtend 15 september:                     15 euro
  • Vrijdagavond 15 september:                                                      20 euro
  • Zaterdagavond 16 september:                                                   15 euro
  • Zaterdag en zondag overdag gratis toegang tot het evenemententerrein