Programma

Het programma 2019 staat omstreeks 1 juli 2019 online.

De kalender werkt als volgt: Er zijn meer pagina’s met programma onderdelen. Je ziet niet alles in één keer. Klik op de knop < of op > om meer info op te vragen van een volgende dag of vorige dag.

Het programma kan altijd gewijzigd worden en is dus onder voorbehoud. Je kunt het programma het best bekijken via de Agenda modus. Ook kun je de activiteiten via Categories en Tags zo filteren dat je precies die activiteiten ziet die voor jou interessant zijn. Met bijvoorbeeld de filter Muziek zie je alle feestavonden en artiesten. Wil je het filter weer uitzetten klik dan op X bij de knop Categories. Met de knop Tags kun je alle onderdelen vinden die jij interessant vindt. Het filteren kan even duren.

Er zijn meer pagina’s met programma onderdelen. Je ziet niet alles in één keer. Klik op de knop < of op > om meer info op te vragen van een volgende dag of vorige dag.
Deze vind je links van deze pagina onder Categorieën en Labels. Onder aan de pagina staan de knoppen <  > ook.
Met de knoppen “- Sluit alles” en “+ Open alles” kun je alle programma informatie uitgebreid zien (+ Open alles) en wil je alleen de titels zien dan klik je weer op “- Sluit alles”. Met het kalender icoon waar de maand genoemd staat (links onder deze tekst) tussen < en > in, kun je op een datum klikken en dan krijg je de onderdelen van die dag te zien. Met de knoppen  <    >  navigeer je in het programma van die dag. Kies met de Agenda (rechtsonder deze tekst), de dag waarvan je het programma wilt zien.
Met categorieën kun je de onderdelen van jouw voorkeur zien, of kies een label om te filteren.

Programmablad
Het programmablad verschijnt in de laatste week van augustus en wordt woensdag 28 augustus 2019 huis aan huis verspreid in brievenbus zonder (nee/nee  of  nee/ja) sticker. Je ontvangt het blad dan samen met de Stad Amersfoort. Het verspreidingsgebied is Hoogland, oude kern Hooglanderveen, Schothorst, Nieuwland, Kattenbroek en Zielhorst. Daarnaast zijn er (vanaf 1 september) diverse verspreidpunten waar je het blad gratis kunt ophalen (op=op).

Vanaf 28 augustus 2019 kun je het programmablad ook downloaden.

Voor 2018 geldt het onderstaande:
Je kunt het complete blad 2018 als pdf downloaden (6MB) op Issuu bekijken of nog beter download de Dorpsfeest Hoogland APP. Ook kun is er een beknopt programma overzicht.