Programma

Het volledige programma staat online.

De kalender werkt als volgt: Er zijn meer pagina’s met programma onderdelen. Je ziet niet alles in één keer. Klik op de knop < of op > om meer info op te vragen van een volgende dag of vorige dag.

Het programma kan altijd gewijzigd worden en is dus onder voorbehoud. Je kunt het programma het best bekijken via de Agenda modus. Ook kun je de activiteiten via Categories en Tags zo filteren dat je precies die activiteiten ziet die voor jou interessant zijn. Met bijvoorbeeld de filter Muziek zie je alle feestavonden en artiesten. Wil je het filter weer uitzetten klik dan op X bij de knop Categories. Met de knop Tags kun je alle onderdelen vinden die jij interessant vindt. Het filteren kan even duren.

Informatie over de Kok Wooncenter Halve van Hoogland vind je op  www.halvevanhoogland.nl.
Klik hier als je alleen het programma van Altis in een het kalenderoverzicht (zie onderaan deze pagina) wilt hebben.

Er zijn meer pagina’s met programma onderdelen. Je ziet niet alles in één keer. Klik op de knop < of op > om meer info op te vragen van een volgende dag of vorige dag.
Deze vind je links van deze pagina onder Categorieën en Labels. Onder aan de pagina staan de knoppen <  > ook.
Met de knoppen “- Sluit alles” en “+ Open alles” kun je alle programma informatie uitgebreid zien (+ Open alles) en wil je alleen de titels zien dan klik je weer op “- Sluit alles”. Met het kalender icoon waar de maand genoemd staat (links onder deze tekst) tussen < en > in, kun je op een datum klikken en dan krijg je de onderdelen van die dag te zien. Met de knoppen  <    >  navigeer je in het programma van die dag. Kies met de Agenda (rechtsonder deze tekst), de dag waarvan je het programma wilt zien.
Met categorieën kun je de onderdelen van jouw voorkeur zien, of kies een label om te filteren.

Programmablad
Het programmablad verschijnt in de laatste week van augustus en wordt woensdag 22 augustus 2018 huis aan huis verspreid in brievenbus zonder (nee/nee  of  nee/ja) sticker. Je ontvangt het blad dan samen met de Stad Amersfoort. Het verspreidingsgebied is Hoogland, oude kern Hooglanderveen, Schothorst, Nieuwland, Kattenbroek en Zielhorst. Daarnaast zijn er (vanaf 1 september) diverse verspreidpunten waar je het blad gratis kunt ophalen (op=op).

VANAF 22 augustus 2018 geldt het onderstaande:
Je kunt het complete blad als pdf downloaden (6MB) op Issuu bekijken of nog beter download de Dorpsfeest Hoogland APP. Ook kun is er een beknopt programma overzicht.

aug
17
vr
Inschrijfavond Sterrenslag teams @ cafe bar De Kolkrijst
aug 17 @ 20:00 – 21:00
Inschrijfavond Sterrenslag teams @ cafe bar De Kolkrijst | Hoogland | Utrecht | Nederland

Zaterdag 15 september 2018 viert de Sterrenslag haar 20e verjaardag tijdens Dorpsfeest Hoogland!|
Willen jullie dit feestje vieren als deelnemend team? Kom dan naar de inschrijfavond op vrijdag 17 augustus 2018 bij Café bar De Kolkrijst in Hoogland. Om 20.00 zal de inschrijfavond van start gaan met hetzelfde lootjessysteem als vorig jaar. Dat betekent dat buiten een rij gevormd zal worden waar 1 teamlid van het team in mag staan (elkaar afwisselen mag). Om 19.00 worden er op volgorde nummers uitgedeeld aan degene die in de rij staan. Vervolgens worden vanaf 20.00 uur de verschillende nummers op volgorde omgeroepen, zodat ieder team zich één voor één kan inschrijven. Er is een maximum voor het aantal inschrijvingen. Dit betekent dat het mogelijk is dat er geen plek voor je team is en je eventueel op een reservelijst kan worden gezet.

Een team bestaat uit 6 – 10 deelnemers, minimale leeftijd 16 jaar en anders onder leiding van een ouder.
Deelname bedraagt €35 (contant én gepast meenemen a.u.b.)

Tijdens de inschrijfavond is het handig om alvast een ingevuld inschrijfformulier mee te nemen. Deze is te downloaden op www.dorpsfeesthoogland.nl/sterrenslag.

Voor vragen mail dan naar sterrenslag@dorpsfeesthoogland.nl.

aug
22
wo
Programmablad in je brievenbus
aug 22 @ 17:00 – 19:00

Als je in het verspreidgebied (Hoogland, oude kern Hooglanderveen, Kattenbroek, Zielhorst, Schothorst en Nieuwland) woont en je hebt geen nee/nee en geen nee/ja sticker op je brievenbus dan krijg je het programmablad bezorgd samen met de Stad Amersfoort.
Geen blad gekregen? Haal hem dan vanaf 25 augustus bij een verspreidpunt of stuur een bericht naar de BDU van de Stad Amersfoort. Een mail kun je ook sturen naar pr@dorpsfeesthoogland.nl. Zet hierin je naam, volledige adres met postcode en woonplaats. Dan nemen we contact met je op.

sep
1
za
Voorverkoop K3 kindershow kaarten @ Dorpshuis de Neng
sep 1 @ 10:00 – 12:00

Speciale voorverkoopochtend voor ALLEEN toegangskaarten voor de K3 kindershow.
In de Neng aan de Engweg te Hoogland. Maximaal 4 kaarten per persoon.
Als er nog kaarten zijn na afloop van de voorverkoopochtend, dan zijn de resterende kaarten daarna te koop bij Primera Brundel Hamseweg of Cafe Bar de Kolkrijst, Zevenhuizerstraat in Hoogland.
Op 16 september zijn in de feesttent GEEN Buggy’s en kinderwagens toegestaan.
Er zijn speciale kindvakken voor kinderen tot 1.3o meter. Ouders kunnen NIET in het vak en staan ergens anders in de feesttent. Hierdoor kunnen zo veel mogelijk kinderen de K3 show goed zien.

sep
6
do
Start vrije verkoop feesttent-avonden @ Dorpshuis De Neng
sep 6 @ 19:00 – 21:00

Donderdag 6 september van 19.00 tot 21.00 uur start de vrije verkoop van toegangskaarten in Dorpshuis De Neng (Engweg, Hoogland). Bij de verkoop van toegangskaarten in De Neng kan dit jaar ook gepind worden. Vanaf vrijdag 7 september zijn toegangskaarten te koop bij Café‐bar De Kolkrijst (Zevenhuizerstraat, Hoogland) en Primera Brundel, Hamseweg). OP=OP

Bij de verkoop geldt een maximum aantal van twee toegangskaarten per persoon voor de donderdag‐, vrijdag‐ en zaterdagavond. Voor de Pre‐Party, het Dreesfeest en het Zomercarnaval geldt geen maximum aantal kaarten.

Er is een aparte voorverkoopochtend op 1 september voor de kaarten voor de K3 kindershow van zondag 16 september. Locatie De Neng, Engweg te Hoogland. Maximaal 4 kaarten per persoon. Pinnen is mogelijk. Eerder zijn de K3 kaarten NIET te koop.

 

sep
7
vr
Pre-Party met 538 DJ’s on Tour @ Concordia
sep 7 @ 20:30 – 23:59
Pre-Party met 538 DJ's on Tour @ Concordia | Hoogland | Utrecht | Nederland

Heb je vrijdagavond 7 september nog geen plannen? Zet deze avond dan alvast in je agenda! Want het is weer tijd voor een spetterende Pre-Party van 20.30 – 23.59 uur in Concordia voor alle jongeren van 12 t/m 16 jaar!

Radio 538 DJ’s On Tour
Twee DJ’s van Radio 538 gaan het knalfeest voor je verzorgen. De DJ’s zetten een geweldige show neer en
geven gadgets weg. Daar wil jij met je vrienden echt bij zijn! Tijdens de Pre-Party wordt geen alcohol geschonken. Je kunt frisdrank kopen met Dorpsfeestmunten. Medewerkers van JOHO! en Dorpsfeest Hoogland zijn de gehele avond aanwezig.

sep
13
do
Dorpsfeest Hoogland 2018 @ Dorpsfeest Hoogland
sep 13 @ 10:30 – sep 16 @ 18:00
Dorpsfeest Hoogland 2018 @ Dorpsfeest Hoogland  | Utrecht | Nederland

De 26e editie van Dorpsfeest Hoogland staat al weer vast in het weekend van de derde zaterdag van september.

Zien we jou ook? Zet ‘m vast en laat t nooit meer los. Dorpsfeest Hoogland moet je beleven!

Zomercarnaval met One Two Trio en De Turfstampers @ Feesttent
sep 13 @ 11:00 – 14:00

Voor mensen met een (verstandelijke) beperking organiseren we het super gezellige Zomercarnaval. Het feest is op donderdag 13 september van 11.00 tot 14.00 uur in de feesttent van Dorpsfeest Hoogland. Dit jaar komt onze vaste feestband One Two Trio weer en zij maken er met veel humor en enthousiasme een echt feestje van! Ook dweilorkest De Turfstampers en carnavalsvereniging De Hooge Narren komen gezellig carnaval meevieren met hun polonaises.

Elke bezoeker krijgt bij binnenkomst een leuke attentie en…wie het mooist verkleed is, gaat met een prijs naar huis!

Kaarten bestellen via zomercarnaval@dorpsfeesthoogland.nl

Beachvolleybaltoernooi @ Dorpsfeestterrein
sep 13 @ 19:00

Het beachvolleybaltoernooi op donderdagavond 13 september vanaf 18.30 uur, is dé sportieve opwarmer voor
het Dorpsfeest Hoogland. Iedereen kan op zijn eigen niveau meespelen voor leuke prijzen. Er wordt namelijk
gespeeld in twee verschillende poules: de ‘Recreanten’ en de ‘Professionals’.

Dus heb je zin in een gezellig en sportief volleytoernooi? Verzamel dan een team van minimaal vier spelers waarvan
minstens één dame en meld je aan via www.dorpsfeesthoogland.nl/beachvolleybal.

Feestavond met George Baker en Rowwen Hèze
sep 13 @ 19:30 – 23:30

Kom lekker meezingen en swingen met George Baker en Rowwen Hèze op donderdagavond 13 september. De feesttent is al om 19.30 uur open, dus kom op tijd! Het feest begint rond 20.00 uur!

George Baker
De muziek van George Baker spreekt iedereen tot de verbeelding. Want wie kent niet de hits ‘Little Green Bag’ en ‘Una Paloma Blanca‘ van de George Baker Selection? In 1967 begon George Baker als zanger bij de band ‘Soul Invention’ dat later werd omgedoopt tot de George Baker Selection.

In 1985 richtte George een nieuwe Selection op en werd opnieuw een dikke hit behaald met ‘Santa Lucia by night’. Sinds 1989 richt George zich op zijn solocarrière met vele optredens per jaar.

Rowwen Hèze
In 1996 en in 2002 was Rowwen Hèze ook al van de partij opDorpsfeest Hoogland. Ooit zijn ze begonnen als een Engelstalig bandje uit de Peel. In de afgelopen twintig jaar is Rowwen Hèze inmiddels uitgegroeid tot één van de grote acts in de Nederlandse popmuziek. In 1992 beleefde de band een landelijke doorbraak met optredens op Pinkpop en de Amsterdamse Uitmarkt. En dat alles met liedjes in het Limburgs dialect! De Rowwen Hèzesongs als ‘De peel in brand’, ‘Bestel mar’, ‘Limburg’ en ‘De neus umhoeg’ zijn ondertussen klassiekers geworden.

sep
14
vr
Dreesfeest met Anita Meyer en Kolderiek kloosterfeest “Stampei in de Abdij” @ Feesttent
sep 14 @ 10:30 – 13:30

Alle senioren uit Hoogland en omgeving zijn vrijdagmorgen 14 september van harte welkom om voor de 10e keer het Dreesfeest te komen meevieren. Geniet van 10.30 tot 13.30 uur van het optreden van Anita Meyer, een hapje en een drankje en een heerlijke lunch in de feesttent van Dorpsfeest Hoogland.

Anita Meyer
We hebben voor dit jubileumjaar van het Dreesfeest niemand minder dan Anita Meyer op het programma! Al ruim 30 jaar staat zij aan de top van het Nederlandse entertainment en zij zorgt voor een fantastisch optreden tijdens het Dreesfeest.

Kolderiek kloosterfeest “Stampei in de Abdij”
Na het ontvangen van ‘de zegen’ gaat u tijdens het Dreesfeest kennismaken met het eens zo vreedzame kloosterleven. Maar kunnen de nonnen hun zwaktes weerstaan? Met veel theater, zang en humor zorgen deze talentvolle nonnen voor veel vermaak.

Let op: Parkeren of bezoekers afzetten via het terrein van De Eemruiters, Engweg 115 in Hoogland. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Toegangskaarten te koop vanaf dinsdag 28 augustus bij Primera Brundel en Café Bar de Kolkrijst (Edo)

Feestavond met Maan, Lange Frans, Henk Dissel en de 3J’s @ Dorpsfeest Hoogland
sep 14 @ 20:00 – sep 15 @ 00:30

Op vrijdagavond 14 september wordt het vanaf 20.00 uur super gezellig in de feesttent met heel veel te
gekke artiesten! Daar wil je gewoon bij zijn! Na het succes van vorig jaar, hebben we de Marcel Fisser Band gevraagd om dit jaar opnieuw af te reizen naar Hoogland. Met in hun kielzog een schare aan artiesten die de tent op zijn kop gaan zetten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Henk Dissel? Na zijn optreden op JOHO!land in 2017 is Henk een graag geziene gast in Hoogland. Dit keer dus live met band!

Daarna winnaar van The Voice of Holland 2016… Maan! Van veel The Voice winnaars hoor je bijna nooit meer iets na hun winst. Maar dat geldt zeker niet voor Maan. Na meerdere hitsingles is ze een nieuwe ster in Nederland. Ook nu weer een dikke hit samen met Ronnie Flex. Ze leeft op dit moment haar droom… droom lekker verder in Hoogland!

Dan een rapper in de tent. Lange Frans heeft vele hits op zijn naam staan en je hoort ze vanavond allemaal. Wat dacht je van ‘Het land van’ of ‘Zing voor me’. Meezingen mag!

De 3J’s sluiten de feestavond op vrijdag af. Precies 10 jaar geleden stonden ze ook al bij ons op het podium. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een vaste waarde op vele feesten in Nederland. En wij vonden het wel weer eens tijd voor het ‘Wiegelied’ en andere hits.

Kroegenstraat met Led Piano Show en Stille Disco @ Dorpsfeestterrein
sep 14 @ 20:00 – sep 15 @ 00:30

Onze Kroegenstraat is elk jaar een groot succes met een eigen muziekprogramma op vrijdag, zaterdag en
zondag. Er is voor elk wat wils! Je vindt de Kroegenstraat op het buitenplein naast de feesttent.

20.00 uur tot 00.30 uur: Led Piano Show
20.00 uur tot 00.30 uur: Stille Disco

sep
15
za
Ponyplein met spelletjes en leuke activiteiten @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 08:30 – 16:30

Van 08.30 tot ongeveer 16.30 uur worden dressuur- en springwedstrijden, vaardigheidsproeven en spelrubrieken
gehouden voor jonge ruiters van zes tot en met dertien jaar. Ook worden leuke activiteiten georganiseerd voor alle
paarden- en ponyfans. Doe bijvoorbeeld mee aan de leuke kleurwedstrijd. De kleurplaat kun je alvast downloaden van de website van Dorpsfeest Hoogland! Ook kun je op het Ponyplein allerlei toffe dingen maken, zoals je eigen dromenvanger van een hoefijzer. En kom vooral kijken bij het spectaculaire Rosline Bixiespel, waar in originele outfits fanatiek gestreden wordt voor de overwinning. Ontdek wie het snelst is én welke ruiter en pony het mooist verkleed zijn.

Tuigpaarden lage limiet regionaal @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 10:00 – 10:15
Tuigpaarden lage limiet nationaal @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 10:15 – 10:30
Creatieve Straat @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 10:30 – 17:00

In de Creatieve Straat vind je 50 kramen met allemaal zelfgemaakte eigentijdse creaties. Denk hierbij aan hippe tassen, kekke kleding, shawls van wol en vilt. Maar ook mooie creaties van hout en keramiek. Tussen de kramen staan ook diverse organisaties die zich inzetten voor het goede doel. De Creatieve Straat is dit jaar te vinden naast de grote feesttent.

Hackney’s lage limiet regionaal @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 10:30 – 10:45
Kinderboerderij @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 10:30 – 17:00

Zijn dieren helemaal je ding? Kom ze dan lekker aaien en vertroetelen op de kinderboerderij. De toegang is gratis, maar vergeet niet dat je alleen onder begeleiding naar binnen mag.

Kinderplein met photobooth, tatoeage zetten en zweefmolen @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 10:30 – 17:00

Voor de kinderen op het Dorpsfeest zijn er leuke speeltoestellen op het kinderplein zoals een photobooth, tatoeage zetten en zweefmolen.

Peuterplein met zandbak, glijbaan en draaimolen @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 10:30 – 17:00

Voor de peuters op het Dorpsfeest zijn er leuke speeltoestellen op het peuterplein zoals een zandbak, glijbaan en draaimolen.

Pret met reptielen! @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 10:30 – 17:00

De reptielen hebben het zo naar hun zin gehad vorig jaar, dat ze besloten hebben om terug te komen. Je kunt met de dieren op de foto en je kunt de verzorgers allerlei vragen stellen. Betreden is wel op eigen risico en kinderen
mogen alleen onder begeleiding van volwassenen naar binnen. Toegang is een ½ muntje per kind voor 15 minuten.

Spannende attracties met o.a. lasergamen, Spider Tower en Virtual Reality simulator @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 10:30 – 17:00

Wil je wat meer uitdaging? Ga dan lasergamen of naar de Spider Tower. Is dat nog niet uitdagend genoeg? Leef je dan uit in de Virtual Reality simulator. Alle activiteiten en attracties betaal je met Dorpsfeestmunten.

Tuigpaarden hoge limiet regionaal @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 10:45 – 11:00
Tuigpaarden hoge limiet nationaal @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 11:00 – 11:15
Hackney’s hoge limiet regionaal @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 11:15 – 11:30
Tuigpaarden ereklasse regionaal @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 11:30 – 11:45
Tuigpaarden ereklasse nationaal @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 11:45 – 12:00
Workshops en KunstLab @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 12:00 – 17:00

In het Kunstlab in de Creatieve Straat kun je een korte, creatieve workshop volgen. Altijd al je eigen zeep of
robot willen maken? Of is het versieren van een tuinfakkel of glasverven meer je ding? Ga voor 1 of 2 muntjes met
allerlei materialen aan de slag. Je eigen kunstwerk mag je na afloop mee naar huis nemen.

Hackney’s ereklasse regionaal @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 12:15 – 12:30
Koeiendéfile ’t Hogeland @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 12:30 – 12:45

Welke koeien en kalveren van de melkveebedrijven van Veeteeltstudieclub ’t Hogeland zijn dit jaar de toppers van
’t Hogeland? Voordat de keuring plaatsvindt, worden ze om 12.30 uur geshowd op het hoofdterrein.

Tuigpaarden fokmerries nationaal en regionaal @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 12:45 – 13:00
Kroegenstraat met Tiroler Gelach @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 13:00 – 18:00

Onze Kroegenstraat is elk jaar een groot succes met een eigen muziekprogramma op vrijdag, zaterdag en
zondag. Er is voor elk wat wils! Je vindt de Kroegenstraat op het buitenplein naast de feesttent.

13.00 uur tot 18.00 uur: Tiroler Gelach

Motorshow Inferno Varanne’s Globe of Death @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 13:00 – 13:15

Oké. Je hebt stuntshows met motoren en je hebt stuntshows met motoren. Maar wat er nu komt heb je waarschijnlijk nog nooit gezien! Het Franse team Inferno Varanne rijdt om 13.00 en 16.35 uur met drie stuntrijders in een ronde ijzeren kooi met de illustere naam Globe of Death. Dat is extreem gevaarlijk, want je moet niet alleen gefocust zijn op je eigen motor, maar ook op de andere racers én de juiste afstand bewaren. Reken maar dat deze profrijders er een spektakel van maken!

Muziektent met o.a. Moving Stars, ADance, The Fendetta’s , Ongeremd en The Rivals. @ Dorpsplein
sep 15 @ 13:00 – 18:00

Zaterdagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur kun je genieten van een grote variatie aan optredens in de muziektent op het Dorpsplein. Wat te denken van bijvoorbeeld The Rivals, die met echte rockhits het podium op zijn grondvesten laten schudden.
13.00 uur: Moving Stars
13.30 uur: Marloes, Eline, Jana & Romy
14.00 uur: ADance
14.30 uur: The Fendetta’s
15.30 uur: Ongeremd
16.30 uur: The Rivals

Sterrenslag @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 13:00 – 17:00

JOHO! organiseert op zaterdag 15 september rond 13.00 uur voor de twintigste keer Sterrenslag. Tijd voor een verjaardagsfeestje dus! De spellen van Sterrenslag sluiten aan bij het thema ‘verjaardagsfeestje’. En wie aan deze Sterrenslag meedoet, kan zich dan ook een echte feestganger noemen. Vieren jullie dit feestje met ons mee? Schrijf je dan in voor Sterrenslag. Dat wordt gezellig!

Meedoen
Ben je 16 jaar of ouder en wil je meedoen aan Sterrenslag met je bedrijf, je buren of je vrienden? Houd dan Facebook
(www.facebook.com/dfhoogland) goed in de gaten! De inschrijfkosten voor Sterrenslag zijn € 35,00 per team van 6 tot 10 personen.

Vragen?
sterrenslag[@]dorpsfeesthoogland.nl

Hackney’s damesklasse regionaal @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 13:15 – 13:30
Ponyrijden @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 13:30 – 17:00

De pony’s van Manege Groenendaal ontbreken natuurlijk niet op Dorpsfeest Hoogland. Voor slechts een half muntje
kun je een rondje op een pony rijden (maximaal 2 rondjes voor 1 munt).

Tuigpaarden damesklasse regionaal @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 13:35 – 13:55
Hackney’s finale nieuwelingen competitie Noord @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 13:55 – 14:15
Demonstratie Working Equitation @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 14:15 – 14:35

Working Equitation is een betrekkelijk nieuwe paardensport met een mix van dressuur, behendigheid en snelheid. De oorsprong ervan ligt in de boerse culturen van zuidelijk Europa en dat zie je terug in de paardenrassen en kleding van de ruiters. Om 14.15 uur geven diverse jonge toppers een demonstratie van deze aantrekkelijke sport. Enkele van hen hebben in augustus zelfs deelgenomen aan het Europees Kampioenschap!

Tuigpaarden 6 en 7 jarigen VTN Kampioenschap @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 14:35 – 14:55
Hackney’s tweespan regionaal @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 14:55 – 15:10
Kroegenstraat met DJ Jesse @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 15:00 – 18:00

Onze Kroegenstraat is elk jaar een groot succes met een eigen muziekprogramma op vrijdag, zaterdag en
zondag. Er is voor elk wat wils! Je vindt de Kroegenstraat op het buitenplein naast de feesttent.

15:00 uur tot 18.00 uur: DJ Jess

Tuigpaarden ereklasse tweespan nationaal en regionaal @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 15:25 – 15:40
Hackney’s onder het zadel NK @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 15:40 – 16:00
Voltigeteam manege De Nieuwe Heuvel @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 16:00 – 16:15

Turnen is al moeilijk zat, laat staan dat je dat doet op de rug van een galopperend paard! Het voltigeteam van manege De Nieuwe Heuvel is succesvol op wedstrijden en geeft vandaag om 16.00 uur een mooie show.

Tuigpaarden onder het zadel VTN Kampioenschap @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 16:15 – 16:35
Motorshow Inferno Varanne’s Globe of Death @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 16:35 – 16:50

Oké. Je hebt stuntshows met motoren en je hebt stuntshows met motoren. Maar wat er nu komt heb je waarschijnlijk nog nooit gezien! Het Franse team Inferno Varanne rijdt om 13.00 en 16.35 uur met drie stuntrijders in een ronde ijzeren kooi met de illustere naam Globe of Death. Dat is extreem gevaarlijk, want je moet niet alleen gefocust zijn op je eigen motor, maar ook op de andere racers én de juiste afstand bewaren. Reken maar dat deze profrijders er een spektakel van maken!

Tuigpaarden voor de oogstwagen NK @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 16:50 – 17:10
Huldiging van de kampioenen @ Dorpsfeestterrein
sep 15 @ 17:10 – 17:30

De huldiging van de kampioenen in de verschillende klassen.