Tijdens DFH zaterdag in september is het hoofdterrein de hele dag het toneel voor de aangespannen paardensport. De kracht spat er vanaf en het is écht een kunst om deze temperamentvolle dieren door de baan te laten gaan.
Daarnaast worden er toffe shows en demonstraties gegeven op het hoofdterrein, net als op het Ponyplein, dat de hele dag in het teken staat van sport en spel met pony’s voor jonge ruiters van zes tot 13 jaar. Of je nu een eigen pony hebt of niet: er is meer dan genoeg te zien en te beleven!

Op DFH zondag worden geen wedstrijden verreden. Wel worden vanaf 13.30 uur op het hoofdterrein mooie shows en demonstraties gegeven. Voor beide dagen is de toegang gratis!

Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten op het Ponyplein op zaterdag Klik hier voor een overzicht van alle tuigpaardenrubrieken op zaterdag
Klik hier voor een overzicht van alle hackneyrubrieken op zaterdag.
Klik hier voor een overzicht van alle shows op het hoofdveld op zaterdag.

Klik hier voor een overzicht van alle shows op het hoofdveld op zondag.

Let op: Deelnemers aan de paardensportwedstrijden kunnen net als voorgaande jaren parkeren op het wedstrijdterrein. Volg hiervoor de gebruikelijke weg naar Donjon te Amersfoort (wijk Kattenbroek).  Supporters of bezoekers die met eigen vervoer meekomen, parkeren hun auto gratis en op loopafstand van het wedstrijdterrein bij Rijvereniging De Eemruiters in Hoogland (routeplanner: Engweg 115, Hoogland). Deze parkeerplaats bereik je via de Zevenhuizerstraat, Plataanweg, Acacialaan en de Lijsterbeslaan in Hoogland. Volg hiervoor onze bewegwijzering en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Belangrijk: Er geldt een eenrichtingverkeer en het is verboden om in de straten te parkeren. Klik als supporter of bezoeker hier voor de route van DFH.

Een plattegrond van het terrein vind je onder www.dorpsfeesthoogland.nl/plattegrond.

Inschrijven dressuur- en springrubrieken Bixie en pony springen BB, B en L
https://www.startlijsten.nl/lijsten/171936-bixiedag-op-dorpsfeest-hoogland 

Wedstrijdsecretariaat Hackney’s
noord@hackneyrijders.nl 

Wedstrijdsecretariaat Tuigpaarden
Henriette Hoorn-Spijkerman
henriette@hetnet.nl