Creatieve Straat

De Creatieve Straat is een creatieve markt op het Dorpsfeest terrein.
Er is alleen nog plek op zaterdag. De zondag zit vol.

De kramen zijn gevuld met hippe, trendy, eigentijdse creatieve ideeën en creaties voor jong en oud. Daarnaast bieden we plaats aan enkele goede doelen en stichtingen om hun boodschap onder het publiek te verspreiden. Wil jij een goed doel promoten of heb je leuke creatieve waar aan te bieden geef je dan snel op, want het aantal kramen is beperkt.

Je huurt bij ons een marktkraam met achterzeil op een speciaal ingericht gedeelte van het feestterrein. Voor het eerste kopje koffie of thee zorgen wij overige consumpties zijn voor eigen rekening. Heb je interesse? Vul onderstaand inschrijfformulier in en upload een foto van hetgeen waarmee je in de Creatieve Straat wil staan. De commissie bekijkt de foto’s om te beoordelen of je kraam in de straat past en om er voor te kunnen zorgen dat er voldoende diversiteit is. Wanneer je creatieve waar wilt aanbieden kun je ervoor kiezen om 1 of 2 dagen op de Creatieve straat te komen staan. Omdat we zoveel mogelijk goede doelen en stichtingen een kans willen geven hun boodschap te verspreiden kunnen zij maximaal 1 dag een kraam huren. Dit jaar vindt de Creatieve straat plaats op zaterdag 15 en zondag 16 september.

Wanneer je een activiteit, workshop of demonstratie kan geven wordt dat zeer gewaardeerd door de organisatie maar met name door de bezoekers. Het inschrijfgeld bedraagt in 2018 € 22,50 per dag. Je bent verzekerd van deelname wanneer je in juli een bevestiging hebt ontvangen.

Mocht je nog vragen hebben stuur deze dan naar creatievestraat[@]dorpsfeesthoogland.nl.

* Deze velden zijn verplicht

Aanmelden Creatieve Straat
Vereniging/Goede doel 1 dag kiezen, indien geen voorkeur dit ook graag vermelden
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 33.55MB
Wij vragen u een foto van uw waar mee te zenden. Zonder deze foto wordt uw aanvraag niet in behandeling genomen.
Bezig met versturen