De Creatieve Straat is een creatieve markt op het Dorpsfeest terrein. De kramen zijn gevuld met zelfgemaakte hippe, trendy, eigentijdse creatieve ideeën en creaties voor jong en oud. Daarnaast bieden we plaats aan enkele goede doelen en stichtingen om hun boodschap onder het publiek te verspreiden. Wil jij een goed doel promoten of heb je leuk creatieve waar aan te bieden geef je dan snel op, want het aantal kramen is beperkt.

Je huurt bij ons een marktkraam met een achterzeil en 2 stoeltjes op een speciaal ingericht gedeelte van het feestterrein. Voor het eerste kopje koffie of thee zorgen wij, overige consumpties zijn voor eigen rekening. Heb je interesse? Vul onderstaand inschrijfformulier in en upload een foto van hetgeen waarmee je in de Creatieve Straat wil staan. De commissie bekijkt de foto’s om te beoordelen of je kraam in de straat past en om ervoor te kunnen zorgen dat er voldoende diversiteit is.

Wanneer je je creatieve zelfgemaakte waar wilt aanbieden kun je ervoor kiezen om 1 of 2 dagen op de Creatieve Straat te komen staan. Als je een activiteit, workshop of demonstratie kan geven wordt dat zeer gewaardeerd door de organisatie, maar met name door de bezoekers. Omdat we zoveel mogelijk goede doelen en stichtingen een kans willen geven hun boodschap te verspreiden kunnen zij maximaal 1 dag een kraam huren.

De Creatieve Straat wordt gehouden op zaterdag en zondag tijdens het DFH weekend in september. Het inschrijfgeld bedraagt mogelijk in 2021 € 22,50 per dag en €40,- voor 2 dagen. De kosten worden vastgesteld in juni 2021. Je bent verzekerd van deelname wanneer je in juli een bevestiging hebt ontvangen.

Mocht je nog vragen hebben stuur deze dan naar creatievestraat[@]dorpsfeesthoogland.nl (haal [] uit het mailadres, deze staat er om spam te voorkomen).