JOHO! en het Dorpsfeest Hoogland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden op het jaarlijkse 3e weekend van september. Hoe dan? Nou, JOHO! organiseert dat weekend tal van toffe activiteiten. Denk hierbij aan het welbekende Sterrenslag en de te gekke JOHO! Dome. Of natuurlijk het feestje voor de 12 tot 16-jarige een weekend voor het echte Dorpsfeest; De Pre-Party (Wordt volgend jaar ‘JOHO! Party’) Maar, omdat alle generaties op het Dorpsfeest aanwezig zijn, zorgt JOHO! dat er ook echt voor iedereen wat te beleven is. Wist je bijvoorbeeld dat ook JOHO! op de zondag de Knock-out show en de JOHO! Battle organiseert? Zo niet, dan weet je dat nu.

En als dat nog niet genoeg voor je is, is er altijd nog wat ruimte voor een beetje extra sportiviteit met JOHO! Beach op de donderdagavond.

Naast het Dorpsfeest Hoogland zet JOHO! zich het hele jaar door in om mooie evenementen te organiseren voor jong en oud. Ieder jaar staat er weer een pracht programma zoals; JOHO! Summer afgewisseld met JOHO! Land, de jaarlijkse JOHO! Race, JOHO! Jump, JOHO! Proef, diverse busreizen naar evenementen en feesten en nog meer leuks zoals JOHO! Fest of JOHO! Letter. En als je dan ook nog oud ijzer in je schuur hebt liggen waar je vanaf moet, dan komen zij dit weghalen tijdens de JOHO! IJzer.

Meerrrr info tot je willen nemen?
Check; www.joho-hoogland.nl