Vorige week maakten we de eerste artiesten bekend voor DFH vrijdagavond. Met een tropisch weekend voor de boeg in deze eerste week van juni, wil je wellicht ook even wat verkoeling. Dorpsfeest Hoogland zorgt daarvoor, maar je moet er wel ff op wachten. Op zaterdagavond 16 september 2023 vriezen we de DFH feesttent even vast met een lekkere koele Après-Ski avond. Niemand minder dan onder andere Frans Duijts treedt dan op. Je kent hem zeker van zijn knaller ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ en zijn monsterhit uit 2021 ‘Frans Duits’, die hij samen met Donnie zong. Maar Frans Duijts is niet de enige artiest die tijdens deze après-ski avond op zal treden. Ook de mannen van Het Feestteam slaan hun feesttent weer even op bij DFH2023. Het dak gaat er zeker figuurlijk af met  “Shirt uit en zwaaien” en “Wij zijn het feestteam”. Uiteraard zijn de Alpenzusjes van de partij. Zij gaan die avond niet alleen “naar Voren en naar Achter” maar zijn ze ook te vinden in hun “Hutje op de hei”. Dat wordt dan toch weer een warme nacht.  Maar dat is nog niet alles. Iedereen kan tussen de artiesten door, de hele avond frutsen en fratsen met DJ Joost.
Op deze feesttentavond is de toegangsleeftijd 16 jaar en ouder. Vergeet je ID niet én voor 16 en 17 jarigen geldt dat zij ook een zogenaamde 18mintocherin-pas moeten hebben. De pas is aan te vragen via www.18mintocherin.nl.
Toegangskaarten kun je kopen op donderdagavond 7 september 2023 in de voorverkoop bij De Eemruiters in Hoogland. Kijk voor meer informatie over het programma en de voorverkoop van toegangskaarten vanaf begin juli op
www.dorpsfeesthoogland.nl. Dan staat alle informatie over het programma van 2023 online. Dorpsfeest Hoogland vindt voor de 29e keer plaats van 14 tot en met 17 september 2023. Natuurlijk zoals vertrouwd in het Stadspark Schothorst in Amersfoort-Noord.

 

Het feestteam                                                              Alpenzusjes                          Frans Duijts (foto William Rutten)