Van 15 tot en met 18 september was er, na twee jaar afgelastingen, dan eindelijk weer het Dorpsfeest Hoogland. Ondanks het oer-Hollandse weer met flinke buien en wind, stond de 28e editie bol van vertier en plezier. Blije gezichten en samen schuilen voor de buien waren kenmerkend voor dit weekend.

JOHO! Beach had de eer het Dorpsfeest avondprogramma op donderdag sportief te openen met het volleybaltournooi. Het Zomercarnaval, het feest voor mensen met een verstandelijke beperking, bruiste in de ochtend weer zoals vanouds. Vrijdagochtend gingen de senioren uit hun dak tijdens het Dreesfeest met onder andere Dennie Christian. Zaterdag stond uiteraard in het teken van Paardensportdag en zondag was traditiegetrouw dé gezinsdag met activiteiten voor jong en oud.

Ondanks dat de weergoden ons dit jaar niet zo gezind waren, kwamen bezoekers in groten getale richting het stadspark. Zowel op zaterdag als op zondag werden zij getrakteerd op spectaculaire motorstuntshows, paardenshows, diverse muziek en theater optredens en vele sport en spelactiviteiten voor jong en oud. Ook de feestavonden waren zeer geslaagd. Wij kijken met heel veel plezier terug naar de drie volledig uitverkochte avonden met geweldige optredens van o.a. Ruth Jacott, Xander de Buisonjé, Jan Smit, Jeroen van der Boom en Mart Hoogkamer en Flemming.

Dorpsfeest Hoogland 2023

Stichting Dorpsfeest Hoogland organiseerde voor de 28e maal een feest voor de lokale bewoners. Dit was mogelijk dankzij de steun en inzet van ruim 950 vrijwilligers en heel veel trouwe sponsors. Het evenement werd gehouden in het prachtige Stadspark Schothorst te Amersfoort Noord. De 29e editie staat ook al weer op de kalender: van 14 september tot en met 17 september 2023. Zet hem alvast in de agenda!