Nieuwe locatie voorverkoop toegangskaarten Dorpsfeest Hoogland
De voorverkoop van toegangskaarten voor de drie feesttent-avonden van Dorpsfeest Hoogland start donderdagavond 8 september om 19.00 uur bij De Eemruiters aan de Engweg 115 in Hoogland (dus NIET meer bij De Neng). Maximaal 2 kaarten per persoon per feestavond. Er kan alleen maar met pin betaald worden. Contant betalen is dus niet mogelijk! Kom op tijd, want dan maak je de meeste kans op een kaart. Reserveren van kaarten is niet mogelijk.

We maken nog bekend hoeveel kaarten er per feestavond in de voorverkoop beschikbaar zijn. Bij de feesttent zijn op de betreffende avond GEEN kaarten te koop.
Kaarten voor de JOHO! Pre-Party en het Dreesfeest (bijna uitverkocht) zijn nu al te koop bij Primera Brundel en Café bar de Kolkrijst.

Als na de voorverkoopavond nog kaarten over zijn, kun je deze vanaf vrijdag 9 september kopen bij Primera/Kapper Brundel en café-bar De Kolkrijst in Hoogland. De verwachting is echter dat de kaarten bij de voorverkoop uitverkocht zullen zijn. Ben je 16 of 17 jaar en wil je naar een feesttent-avond op vrijdag/zaterdag? Dan moet je een 18mintocherin-pas hebben. Zonder deze pas geen toegang als je 16 of 17 bent. De deadline voor het aanvragen is 5 september. (zie ook eerdere berichtgevingen).