Voor alle feesttent avonden zijn de artiesten inmiddels gecontracteerd. En ga er maar even voor zitten want hier komen de artiesten van zaterdagavond 17 september 2022. Het belooft een fantastische avond te worden.

De hele avond kun je dansen op de klanken van de 538 DJ’s On Tour. Met de vetste hits, de nieuwste dance, de leukste 538-dj’s en de dikste show van het radiostation van Nederland, maken ze van de zaterdagavond een onvergetelijk feest. Maar naast lekker swingen kun je ook gaan zwemmen met Mart Hoogkamer. Hij heeft zich ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland, die met zijn karakteristieke stem – ondanks zijn leeftijd – jong en oud weet te raken. Dat is natuurlijk nog lang niet alles. We gaan de twee gemiste Dorpsfeest jaren wel even inhalen. Daarom is ook Flemming van de partij.  Flemming brengt frisse, catchy Nederlandstalige pop met gevatte teksten. Met zijn debuutsingle ‘Amsterdam’ en zijn nieuwste hit ‘Automatisch’ wordt het een feest der herkenning. Tot slot treedt Paul Sinha op. Een popartiest in opkomst. Hij is tekstschrijver en producer en bekend van o.a. de hits “7 dagen” en “Nu gaan”. Ongetwijfeld zal hij jou aangenaam verrassen.
De feestavond begint om 20 uur.   want Mart Hoogkamer zal al heel vroeg in de avond zijn optreden verzorgen. De toegangskaarten voor de feesttentavonden zijn vanaf donderdag 8 september 2022 te koop. Meer informatie hierover vind je in augustus op onze website. De toegangsleeftijd voor de vrijdagavond is 16 jaar of ouder. Ben je 16 of 17 jaar oud, dan heb je, naast een toegangskaart, ook een 18mintocherin pas nodig.