Na twee jaar onder de graszoden van Stadspark Schothorst te hebben gebivakkeerd, kan in het derde weekend van september eindelijk weer volop genoten worden van het vierdaagse Dorpsfeest Hoogland. Iedereen in Amersfoort-Noord en Hoogland heeft de agenda al geblokt van 15 tot en met 18 september 2022. Kom kijken naar de diverse sport- en spelactiviteiten, prachtige shownummers, straattheater, paardensport, kinderspelen en natuurlijk heel veel muzikale hoogstandjes. De vrijwilligers van Dorpsfeest Hoogland zijn druk doende met de vele voorbereidingen. Het belooft een feest der herkenning te worden.

Op vrijdagavond 16 september staat op het grote podium in de feesttent de Marcel Fisser Band, die bekend is van het programma “De Beste Zangers”. Tim Akkerman (voormalig Di-rect lead zanger) is gestrikt om de tent op zijn kop te zetten. Maar dat is nog lang niet alles. Jeroen van der Boom en Jan Smit zijn ook van de partij en maken deze avond 100% compleet en lekker.

Toegangskaarten voor de feesttent-avonden zijn vanaf donderdag 8 september 2022 te koop. Meer informatie hierover vind je begin augustus (kan iets eerder zijn) op www.dorpsfeesthoogland.nl. Dan zal ook het volledige programma te vinden zijn. De toegangsleeftijd voor de vrijdagavond is 16 jaar of ouder. Ben je tussen de 16 en 18 jaar oud, dan heb je, naast een toegangskaart, ook een 18mintocherin pas nodig. Kijk op www.18mintocherin.nl voor meer informatie over deze speciale pas. Zorg dat je die pas voor 1 september hebt besteld.

De komende weken maken wij meer bekend over de overige feestavonden en het volledige programma in het weekend. Hou de sociale kanalen in de gaten en kijk op www.dorpsfeesthoogland.nl voor de actuele stand van zaken.

(C) Nick van Ormondt