De voorbereidingen voor het Dorpsfeest Hoogland 2021 gaan door. Het feest staat gepland van 16 tot en met 19 september 2021. De ruim 900 vrijwilligers en het bestuur zetten alles op alles om een editie 2021 te organiseren, als de mogelijkheden dat tegen die tijd toelaten. 

Vorig jaar zette het coronavirus en de geldende maatregelen definitief een streep door het Dorpsfeest. En ook dit jaar is het nog onzeker of en in welke vorm het feest door kan gaan. Maar er gloort licht aan het einde van de tunnel. We werken nu vol goede moed aan een aantrekkelijk programma met muziek, sport en gezelligheid. Want we geloven echt dat er in september weer meer kan. Dan zijn er nog meer mensen gevaccineerd en is het aantal besmettingen hopelijk flink gedaald.

Genoeg perspectief om met de organisatie te starten. De inzet is om het Dorpsfeest Hoogland in de gebruikelijke vorm te organiseren. Het definitieve programma wordt in elk geval zo dicht mogelijk tegen de datum van het evenement bekend gemaakt. Dat gebeurt via deze website.