Vrijwilligers orde en veiligheid: Kinderopvang en verkeersregelaars

Verkeersregelaar: Vind jij het leuk om het dorpsfeestverkeer (met name langzaam verkeer) in goede banen te leiden en kun je goed met mensen omgaan en met een lach de juiste weg wijzen? Meld je aan bij orde en veiligheid

Kinderopvang:  Een kind raakt een ouder even kwijt of andersom een ouder is een kind kwijt. Bij DFH is er een opvang voor kinderen die een ouder kwijt zijn en wachten dan bij de opvang op hereniging. Jij zorgt ervoor dat deze kinderen vermaakt worden en even een leuke tijd hebben terwijl gezocht wordt naar de ouder. Vind jij dit leuk en ben je van onbesproken gedrag? Meld je aan bij orde en veiligheid

De sterrenslag zoekt nog sportieve en gezellige juryleden (leeftijd vanaf 16 jaar). Kun je een beetje goed tellen en weet je ook de tijd in de gaten te houden? Dan ben jij degene die we op zaterdag 21 september nodig hebben tussen 12:00 en 16:00 uur. Aanmelden door een email te sturen naar sterrenslag@dorpsfeesthoogland.nl.

Ook zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die op zaterdag en zondag hun handen uit de mouwen willen steken om het veld schoon te houden. Dat kun je samen met vrienden/bekenden/buren doen.
Ook zijn we nog op zoek naar een vrijwilliger die wil helpen met het straattheater. We zoeken een begeleider voor de act Wereldwandelaar op zaterdagmiddag. Wil je bij straattheater helpen geef je dan op bij iris.meeuwse@dorpsfeesthoogland.nl

Aanmelden voor andere veldruimen en andere vrijwilliger vacatures kan door te mailen naar: vrijwilligers@dorpsfeesthoogland.nl. Zet erbij dat het voor veldruimen is of Kijk voor andere vrijwilliger vacatures op www.dorpsfeesthoogland.nl/vrijwilligers en meld je aan met het aanmeldformulier.