Je wacht er al de hele zomer op. En nu is het eindelijk zover. Binnenkort valt ie weer in je brievenbus. Het fameuze programmablad 2019 van Dorpsfeest Hoogland. Woon je in Hoogland? Dan wordt het blad komende week bezorgd, vóór 1 september. Met dank aan alle vrijwilligers die ons blad in Hoogland dit jaar bezorgen. Heb je een Nee/Nee sticker dan krijg je geen blad en kun je deze vanaf 1 september zelf ophalen bij een van de vele afhaalpunten in Hoogland.

Woon je in de wijk Zielhorst, Schothorst, Kattenbroek, Nieuwland of in oude dorpskern Hooglanderveen ? Dan wordt het blad tegelijk met de Stad Amersfoort op woensdag 28 augustus verspreid door de BDU. Je ontvangt het blad alleen als je geen Nee/Nee en geen Nee/Ja sticker hebt.

Het blad zal ook vanaf 1 september bij de afhaalpunten in de genoemde wijken liggen.

Download hier jouw pdf (14MB dus duurt even) van het blad.