Fans van Dorpsfeest Hoogland opgelet! Trek je schaapskleren maar aan op vrijdagavond 20 september 2019, want wie weet word jij dan verschalkt door niemand minder dan WULF. De wolf blijft niet op de Veluwe en komt dus ook naar Hoogland. Hij zal omstreeks kwart over negen ’s-avonds al op main stage van DFH2019 staan. Dan kun je onder andere zijn hits ”Mind made up” en “All things under the sun” op volle kracht meezingen. Na Wulf is het tijd voor the Dirty Daddies, die inmiddels meer dan 500 shows in hun benen hebben. Het is de eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft. Ze waren al te zien bij RTL Late Night en NOS op 3. De zeven muzikanten zorgen overal voor een feest-explosie. Dit wil je echt niet missen! Kom dus op tijd naar de feesttent van DFH2019 dan mis je helemaal niks. De vrije kaartverkoop start donderdagavond 12 september 2019 in de Neng te Hoogland om 19:00 uur