Ga er maar even bij zitten want het gaat je zo duizelen. De line up van de DFH zaterdagavond 2019 gaat Kris Kross van links naar rechts!
Dorpsfeest Hoogland heeft de man (rood jasje, met stropdas) gestrikt die het Gelredome in een kleine 1,5 uur uitverkocht wist te krijgen. Ja de kenners weten het al: Snollebollekes zal de DFH feesttent op zijn kop gaan zetten. Hij zorgt ervoor dat alle Vrouwkes gaan Springen Nondeju en samen met alle mannen van Links naar Rechts door de tent gaan. Maar dat is nog lang niet alles. Het bekende DJ-trio Kris Kross Amsterdam komt naar Hoogland. Ze stonden al op Mysteryland en Tomorrowland. Je kent ze zeker van de nummer 1 hit “Hij is van mij’. DFH stond bij dit trio hoog op de bucketlist en daarom staan ze ook op deze avond in onze grote feesttent. Om het feest compleet te maken treden de Corona’s ook op. Een band die met zijn ludieke acts al menig feesttent heeft gezien. Het publiek bepaalt de muziek die deze energieke band deze avond zal spelen. De vrije kaartverkoop start donderdagavond 12 september 2019 in de Neng te Hoogland om 19:00 uur. Mis het niet!