Wij zijn op zoek naar helpende handen (M/V) voor hand-en-spandiensten op zaterdag en zondag tussen 18.00 uur en 20.00 uur. Twee linkerhanden of twee rechterhanden is geen enkel probleem! Heb je interesse? Stuur vandaag nog je email naar vrijwilligers@dorpsfeesthoogland.nl of meld je aan via www.dorpsfeesthoogland.nl/vrijwilligers. Uiteraard kunnen je vrienden/bekenden ook helpen. Geef aan met hoeveel personen je kunt helpen op deze tijdstippen. Wij zijn je eeuwig dankbaar!

Ook zoeken we nog een coördinator voor de bezetting van de informatiestand op zaterdag en zondag overdag. We hebben al een aantal vrijwilligers die in de infostand willen staan, maar nog geen coördinator voor de bezetting. Kun jij regelen dat de infostand onze bezoekers kan voorzien van alle antwoorden op hun vragen over DFH2019? Meld je dan nu aan op www.dorpsfeesthoogland.nl/vrijwilligers of stuur een mail naar pr@dorpsfeesthoogland.nl.