De 10e editie van het Dreesfeest op vrijdagmorgen 14 september is goed geslaagd. Top Amusement in de feesttent! De nonnen van stampei in de abdij wisten de bezoekers te verrassen met hun act en liedjes van weleer. De nonnen verraste het publiek in het laatste deel van hun act door uit de kloosterkleren te gaan en toverden een echte glitterdisco jurk tevoorschijn, waardoor zo hier en daar de voetjes van de vloer gingen. Anita Meyer zorgde voor een geweldige slotact. Bezoekers haalden herinneringen samen met Anita op, die bewees nog steeds over een fantastische stem te beschikken. Why tell me why en Run to me waren onder andere de hits die Anita ten gehore bracht. Ook burgemeester Lucas Bolsius kwam nog even langs en moest natuurlijk even mee in de polonaise. Na diverse drankjes en hapjes en een heerlijke lunch met broodje kroket gingen de Dreesfeest gangers voldaan naar huis.