Beste fan van Dorpsfeest Hoogland (DFH). Het zijn nog steeds pittige tijden, maar gelukkig zien we dat het wel beter gaat! Wil jij Dorpsfeest Hoogland steunen en heb je een betaalrekening bij de Rabobank? Dan is dit bericht voor jou bestemd.  Deel deze met alle bekenden, familie en vrienden! Met Rabo clubsupport investeert de Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Dorpsfeest Hoogland doet weer mee! Ben je fan van Dorpsfeest Hoogland en wil je ons steunen? Stem dan op ons! Je kunt eenvoudig stemmen in de Rabo betaalapp of op de website van de Rabobank. Dat doe je al in een minuut. Hieronder kun je lezen hoe je kunt stemmen.
LET OP: Heb je een gezamenlijke betaalrekening (en/of) dan kan ook je partner stemmen met de eigen betaalapp of bankpas! Dus bespreek dat even met elkaar tijdens het eten, bij de tv of doe het romantisch in bed.

Stemmen met de Rabo Betaalapp of op de website van de rabobank:

Log in op de Rabo betaalapp of op de website van de bank. Klik op ‘Service’ en vervolgens op ‘Zelf regelen’ en klik nu op ‘Stem op jouw club’ (ben je nog geen lid, geef je dan eerst op als lid. Dit is gratis). Klik op ‘Breng nu je stem uit’. Zoek op ‘Hoogland’ en selecteer ‘Dorpsfeest Hoogland’. Zet een vinkje achter onze naam en kies nog 2 andere organisaties (Denk bijvoorbeeld aan andere organisaties die ook bij Dorpsfeest Hoogland betrokken zijn).  Klik nu op de oranje knop ‘Volgende stap’. Bevestig je stem
. Je ziet dan een bevestiging dat je stemmen zijn ontvangen. Je bent klaar en log uit.

Bedankt voor je support. Dit vinden wij super leuk. De Rabo clubsupport bijdrage komt ten goede aan Dorpsfeest Hoogland 2022  Breng je stem uit vóór 25 oktober 2021

Heb je een en/of betaalrekening dan kan je partner ook stemmen met de eigen bankpas of betaalapp! Dus zegt het voort!! Mocht je nog geen lid zijn dan kun je jezelf eenvoudig als lid aanmelden. Dan kun je na registratie van het gratis lidmaatschap alsnog je stem uitbrengen.

Nogmaals heel veel dank en blijf vooral gezond en kijk naar elkaar om. Dan zien we jou in 2022.