Beste fan van Dorpsfeest Hoogland (DFH). Het zijn nog steeds heftige tijden, maar gelukkig is er ook goed nieuws! Wil jij Dorpsfeest Hoogland steunen en heb je een betaalrekening bij de Rabobank? Dan is dit bericht voor jou bestemd en deel deze met bekenden, familie en vrienden! Met Rabo clubsupport investeert de Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Dorpsfeest Hoogland doet natuurlijk ook mee! Ben je fan van Dorpsfeest Hoogland en wil je ons steunen? Stem dan op ons! Je kunt eenvoudig stemmen in de Rabo betaalapp of op de website van de Rabobank. Dat doe je al in een paar minuten. Hieronder kun je lezen hoe je kunt stemmen.
Heb je een gezamenlijke betaalrekening (en/of) dan kan ook je partner stemmen met de eigen betaalapp of bankpas! Dus bespreek dat even met elkaar aan de keukentafel, bij de tv of in bed.

Stemmen met de RABO Betaalapp:

Log in op de RABO betaalapp (op je telefoon of tablet). Klik onderaan in je scherm op ‘Zelf regelen’ en klik op Lidmaatschap (ben je nog geen lid, geef je dan eerst op als lid. Dit is gratis). Klik op ‘ClubSupport’ en op ‘Breng je stem uit’. Zoek op ‘Hoogland’ (zonder spaties) en ga naar ‘Stichting Dorpsfeest Hoogland’. Zet een vinkje achter onze naam en kies nog minimaal 2 andere organisaties (maximaal 5 te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan andere organisaties die ook bij Dorpsfeest Hoogland betrokken zijn). Onderaan in je scherm zie je welke je hebt geselecteerd. Klik nu op de oranje knop ‘Stap 2’. Nu ga je de 5 stemmen verdelen.
Klik twee keer op het plusje achter Dorpsfeest Hoogland. Nu zie je twee bekers staan (dat zijn 2 stemmen) en geef vervolgens de overige 3 stemmen aan de andere organisaties. Klik op ‘Stemmen indienen’. Je ziet dan een bevestiging dat je stemmen zijn ontvangen. Je bent al klaar en log nu uit.

Stemmen op website Rabobank.
Log in op
www.rabobank.nl en klik rechtsboven op ‘Rabo Clubsupport’. Klik vervolgens op ‘Breng je stem uit’. Je komt dan op de inlogpagina van Rabobank. Log nu in met je Rabobankpas. Je komt vervolgens direct op de clubsupport pagina. Vul in ‘Hoogland’ bij het veld zoeken. Nu verschijnen alle organisaties uit Hoogland en zet het vinkje aan achter onze naam Stichting Dorpsfeest Hoogland. Kies nog minimaal nog 2 andere organisaties (maximaal 5). Ga vervolgens verder door onderaan op de oranje knop “Stap 2” te klikken. Nu ga je de 5 stemmen (bekers) verdelen. Klik twee keer op het plusje achter Dorpsfeest Hoogland. Nu zie je twee bekers staan (dat zijn 2 stemmen) en geef vervolgens de overige 3 stemmen aan de andere organisaties. Klik op ‘Stemmen indienen’. Je ziet dan een bevestiging dat je stemmen zijn ontvangen. Je bent al klaar en log nu uit.

Bedankt voor je support. Dit vinden wij super leuk en natuurlijk ook de bezoekers van het zomercarnaval! De Raboclubsupport bijdrage komt namelijk ten goede aan Dorpsfeest Hoogland 2021 voor het onderdeel zomercarnaval. Breng je stem uit vóór 25 oktober 2020!

Heb je een en/of betaalrekening dan kan ook je partner stemmen met de eigen bankpas of betaalapp! Dus zegt het voort!! Mocht je nog geen lid zijn dan kun je jezelf eenvoudig als lid aanmelden. Dan kun je na registratie van het gratis lidmaatschap alsnog je stem uitbrengen.

Nogmaals heel veel dank en blijf vooral gezond en kijk naar elkaar om. Dan zien we jou in 2021.