Line Up Dorpsfeest Hoogland 2018

Met gepaste trots maken wij weer enkele klinkende nieuwe namen van onze editie van 2018 bekend.
Op donderdagavond 13 september presenteert George Baker zijn muzikale broodjes uit zijn Little Green Bag en voelt het alsof je op het strand van Paloma Blanca staat. Vrijdagavond 14 september staat Lange Frans in het Land van DFH met de 3 J’s en de Marcel Fisser band op het grote podium in de feesttent. Mis DFH 2018 niet en zet m in je agenda! Kaartverkoop voor de feesttent avonden start op donderdagavond 6 september 2018 in de Neng te Hoogland van 19 tot 21 uur. Er volgt de komende weken meer…..

Maan en Kraantje Pappie in de feesttent

De eerste artiesten voor de line-up 2018 zijn bekend!

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de 26e editie van Dorpsfeest Hoogland. Helaas stopt Altis met de Halve van Hoogland. Uiteraard vinden we dit erg jammer en gaan we op zoek naar vervanging. Maar gelukkig schitteren ze nog eenmaal tijdens de editie van 2018. Meer hierover lees je in deze nieuwsbrief. Diverse programma onderdelen worden in de Dorpsfeest stijgers gezet. Ook zijn de eerste artiesten gecontracteerd! Wij zijn er trots op dat we dit jaar onder andere onze Maan van dichtbij kunnen bewonderen. Zij zal haar licht laten schijnen op vrijdagavond in de feesttent van Dorpsfeest Hoogland. Op zaterdagavond gaat de feestkraan volledig open met onder andere Kraantje Pappie. Zorg dat je er bij bent! Meer leest je t.z.t. in ons programmablad, facebook pagina en op www.dorpsfeesthoogland.nl . Omstreeks 1 juli 2018 zal het volledige programma on-line staan.

Lintje voor Nico van Valkengoed

Dorpsfeest Hoogland heeft er weer n vrijwilliger met n lintje bij. Nico van Valkengoed is door burgemeester Bolsius in een heerlijke lentezon gezet. Nico zet zich al jaren 100% in voor commissie Orde en Veiligheid tijdens DFH. Hij is nu lid in de orde van Oranje Nassau. Van harte Nico. Zeer verdiend! Ook alle andere gedecoreerden: Van Harte.

.

 

 

 

 

 

Staat DFH2018 al in jouw agenda?

Wij zijn natuurlijk al weer volop aan t werk voor onze 26e editie van Dorpsfeest Hoogland. Het complete programma (waaronder de line-up) zal omstreeks 1 juli 2018 on-line staan. Jij bent er dit jaar toch ook weer bij?

 

Win een passe-partout voor DFH2018

Wil jij een passe-partout winnen voor alle feesttent avonden van Dorpsfeest Hoogland 2018? Ga dan tussen 17 januari en 17 februari tanken bij Peut in Hoogland en schenk je punten aan Dorpsfeest Hoogland. Zet op de achterkant van je Peut-bon je naam en telefoonnummer mee en lever deze dan in. Zo steun je ons met dubbele punten en maak jij kans op een toegangskaart voor alle feesttent avonden. Wij tanken ook even bij en gaan na de carnaval weer volop aan de slag met de 26e editie. Tank en schenk aan DFH doe je bij Peut aan de Zevenhuizerstraat in Hoogland!

Op www.facebook.com/dfhoogland kun je zien wie de passe-partout gewonnen heeft.