Lintje voor Nico van Valkengoed

Dorpsfeest Hoogland heeft er weer n vrijwilliger met n lintje bij. Nico van Valkengoed is door burgemeester Bolsius in een heerlijke lentezon gezet. Nico zet zich al jaren 100% in voor commissie Orde en Veiligheid tijdens DFH. Hij is nu lid in de orde van Oranje Nassau. Van harte Nico. Zeer verdiend! Ook alle andere gedecoreerden: Van Harte.

.

 

 

 

 

 

Staat DFH2018 al in jouw agenda?

Wij zijn natuurlijk al weer volop aan t werk voor onze 26e editie van Dorpsfeest Hoogland. Het complete programma (waaronder de line-up) zal omstreeks 1 juli 2018 on-line staan. Jij bent er dit jaar toch ook weer bij?

 

Win een passe-partout voor DFH2018

Wil jij een passe-partout winnen voor alle feesttent avonden van Dorpsfeest Hoogland 2018? Ga dan tussen 17 januari en 17 februari tanken bij Peut in Hoogland en schenk je punten aan Dorpsfeest Hoogland. Zet op de achterkant van je Peut-bon je naam en telefoonnummer mee en lever deze dan in. Zo steun je ons met dubbele punten en maak jij kans op een toegangskaart voor alle feesttent avonden. Wij tanken ook even bij en gaan na de carnaval weer volop aan de slag met de 26e editie. Tank en schenk aan DFH doe je bij Peut aan de Zevenhuizerstraat in Hoogland!

Op www.facebook.com/dfhoogland kun je zien wie de passe-partout gewonnen heeft.

Foto’s DFH 2017 in the Cloud

De foto’s van 25 jaar Dorpsfeest Hoogland in the Cloud staan in the Cloud. De foto’s staan per dagdeel op de site.

Heb jij nog foto’s die wij kunnen publiceren, stuur dan een we-transfer naar pr@dorpsfeesthoogland.nl

Foto’s van de Halve van Hoogland (van Harry van t Veld) vind je hier:

Kidsrun 4-6 jaar

Kidsrun 7-8 jaar

Kidsrun 9-10 jaar

Kidsrun 11-15 jaar 2km

5km https://photos.app.goo.gl/0efzo5F60XzSU9XE3

10km https://photos.app.goo.gl/HilPArT0P3WToApo2

21.1km  https://photos.app.goo.gl/VPVt23RnkI3lDoFw2

Dorpsfeest Hoogland ruimt op

Vandaag zijn onze vrijwilligers weer vroeg uit de veren gegaan en hebben er voor gezorgd dat met een uurtje of 8 noeste arbeid, het DFH terrein voor een groot deel al weer opgeruimd zal zijn. Shovels, traktoren, vrachtwagens, trilos, heftruks en nog veel meer, komen volop in actie. Sponsoren en vrijwilligers bedankt voor het vele werk. Het terrein wordt de komende dagen verder opgeruimd. De grote feesttent kun je dus nog maar heel even bewonderen en hou je het in de wolken gevoel nog even vast.