Dorpsfeest Hoogland ruimt op

Vandaag zijn onze vrijwilligers weer vroeg uit de veren gegaan en hebben er voor gezorgd dat met een uurtje of 8 noeste arbeid, het DFH terrein voor een groot deel al weer opgeruimd zal zijn. Shovels, traktoren, vrachtwagens, trilos, heftruks en nog veel meer, komen volop in actie. Sponsoren en vrijwilligers bedankt voor het vele werk. Het terrein wordt de komende dagen verder opgeruimd. De grote feesttent kun je dus nog maar heel even bewonderen en hou je het in de wolken gevoel nog even vast.

Laatste gevonden voorwerpen

Dit  zijn nog de niet afgehaalde gevonden voorwerpen DFH2017  Is het van  jou?  Stuur een mail naar pr@dorpsfeesthoogland.nl zet erbij wat van jou is. Dan nemen we contact met je op.
je kunt vandaag (maandag 18 sept) tot ongeveer 14:00 uur bij de witte tent naast de grote feesttent het ook ophalen.
Wel zo handig als je fiets nog in de stalling staat.
Onze knuffelvrijwilliger Hoogie is heel blij want hij heeft er nu een neefje en nichtje bij!

 

Gevonden pasjes

we hebben de volgende pasjes gevonden van de volgende personen, stuur een email naar pr@dorpsfeesthoogland.nl:

OV-Pas met een adres =Valkenh (rest moet je aangeven)

S Hoogendoorn telefoon en pasjes

OV kaart A van Kempen

OV kaart SJ Scherrenberg

ID van Jeannette vd Wolfsaar

 

Tis weer voorbij t gezellige DFH2017

Je knippert 2 keer met je ogen en flits, het Dorpsfeest Hoogland is al weer voorbij. De 25e editie was super geslaagd. We hopen dat alle bezoekers het gezellig hebben gehad. Wij zijn erg tevreden over het totale verloop. Komende maand de verbeterpunten bespreken en op naar editie 26 van DFH2018: 13, 14, 15 en 16 september 2018. Zet m in je agenda! Wij kunnen niet wachten !

De gevonden voorwerpen zie je binnenkort op deze pagina. Het zijn onder andere fiets en huissleutels, ov pasjes, Id kaart, bankpas horloge, knuffels, en kinderkleding:

 

Zondag laatste DFH2017 dag

We hebben er al weer 3 fantastische dagen DFH2017 op zitten. Nog 1 dag sport, spel, spanning en sensatie. Mis het niet en check ons zondag programma in de Dorpsfeest Hoogland app of op onze website onder programma. Veel plezier en zet je fiets in de grote fietsenstalling en NIET bij de bewoners in de straat.