Beste fan van Dorpsfeest Hoogland.

Met pijn in ons hart, hebben we besloten dat het Dorpsfeest Hoogland in september 2020 niet doorgaat.  De veiligheid en de gezondheid van onze bezoekers, deelnemers én vrijwilligers gaat boven alles!
Een aantal maanden geleden zijn we met heel veel plezier begonnen aan de voorbereidingen van het Dorpsfeest Hoogland 2020. Totdat het coronavirus opdoemde. Vanaf dat moment hebben we de ontwikkelingen scherp gevolgd. De overheid heeft tot 1 september 2020 een verbod op evenementen afgekondigd. Maar we verwachten dat de anderhalve meter maatregel en het verbod op evenementen, ook na deze datum nog van kracht is. De onzekerheid hierover maakt het voor ons onmogelijk om door te gaan met onze voorbereidingen of om verplichtingen aan te gaan.

We hebben daarom alle risico’s en gevolgen zorgvuldig afgewogen en vinden het belangrijk om je nu al duidelijkheid te geven over ons besluit. Dorpsfeest Hoogland 2020 gaat niet door omdat we deze nazomer geen eventuele bron van besmetting willen zijn voor onze bezoekers en voor alle mensen die ons evenement een warm hart toedragen.
We hopen vooral dat jij en je dierbaren gezond blijven. Zorg goed voor elkaar en denk ook aan onze lokale ondernemers die het Dorpsfeest Hoogland al jaren steunen. Graag zien we je volgend jaar als we weer een Dorpsfeest Hoogland voor en met heel veel mensen kunnen vieren!