Ondanks de zinderende temperaturen, gaan de vrijwilligers van Dorpsfeest Hoogland enthousiast door met de voorbereidingen van de 27e editie. Met de nodige zweetdruppels op het voorhoofd dat wel. Echter niet alleen vanwege de hitte, maar ook vanwege de opwinding over het prachtige programma dat dit jaar weer samengesteld is door o.a. de diverse verenigingen.

Nieuw dit jaar is het fiets-event op zondagmorgen met medewerking van diverse sportieve verenigingen. Vergeet ook de zinderende motorstuntshow niet op zaterdag en zondag overdag. Ook Sint Caecilia is dit jaar weer van de partij op donderdagavond met een geweldige Oranje 11th Night of Hoogland. En zo is er nog heel veel meer.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de Programma pagina wat je allemaal kunt beleven in 2019. Maar eerst geniet van je vakantie! De zomer sluit je pas echt af bij Dorpsfeest Hoogland in het weekend van de derde zaterdag van september. Mis m niet!