Code Oranje met Sint Caecilia tijdens Dorpsfeest Hoogland

Natuurlijk heeft DFH de leukste artiesten voor 2019 weten te strikken. Ben je nieuwsgierig? Hou je vast hier is de eerste line-up: Op donderdagavond 19 september 2019 kleurt de Dorpsfeesttent van binnen oranje. Waarom oranje? Muziekvereniging Sint Caecilia zorgt dan voor een geweldig muzikaal spektakel met niemand minder dan Martijn Fischer tijdens de 11th Night of Hoogland. Martijn Fischer ken je natuurlijk als grote musical vertolker van André Hazes. Dat wordt flink meezingen in de feesttent! Aansluitend maken de Mannen van Oranje het oranjefeest compleet. Zorg dus voor een leuke oranje outfit en maak er een geweldige avond van.
Wil je op de hoogte blijven van Dorpsfeest Hoogland? Houd dan facebook, twitter en www.dorpsfeesthoogland.nl in de gaten. Welke artiesten nog meer op het hoofdpodium staan, maken we de komende weken bekend.