K3 kaarten nog enkele te koop

Toegangskaarten voor K3 kindershow op zondag 16 september 2018 zijn nog te koop. Maar het zijn er niet veel meer! Advies is om babys niet mee te nemen naar de K3 kindershow maar bij de oppas te brengen. Iedere bezoeker moet een toegangskaart kopen. Er is geen minimumleeftijd.
De voorverkoop was een succes. Ieder die in de rij stond, kon toegangskaarten kopen.
Je kunt K3 kaarten kopen bij Primera (kapper) Brundel aan de Hamseweg in Hoogland. Dagelijks vanaf 15 uur kun je ook toegangskaarten kopen bij café bar De Kolkrijst in Hoogland (dus niet bij de slijterij van Toef). Haal je kaarten snel. OP=OP. Kaarten kun je niet reserveren en zijn NIET te koop bij de feesttent.

Donderdagavond 6 september is in de Neng de voorverkoopavond voor alle feesttent avonden van 13-14-15 september. Wij maken  woensdagavond 5 september bekend hoeveel kaarten voor de feesttent avonden beschikbaar zijn. Voor de donderdagavond, zal dat beperkt zijn ivm lager aantal toegangskaarten door tentindeling.

Zondag 16 september 2018 om 12 uur begint het K3 kinderfeest in de grote feesttent. Ze treden een half uur op. Er is ook een kinderdisco die vooraf en na het optreden voor leuke muziek zorgt. Het duurt tot 13 uur. Zeg tegen je ouder(s) dat kinderwagens en buggy’s NIET in de feesttent kunnen. Er zijn speciale kindervakken voor kinderen tot 1,30 meter lang (ouders kunnen daar niet bij). Dan kan ieder kind K3 zo goed mogelijk zien. Iedere bezoeker heeft een toegangskaart nodig.