Inschrijven teams Sterrenslag op 17 augustus 2018

Inschrijfavond voor teams Sterrenslag!

Zaterdag 15 september 2018 viert de Sterrenslag haar 20e verjaardag tijdens Dorpsfeest Hoogland!|
Willen jullie dit feestje vieren als deelnemend team? Kom dan naar de inschrijfavond op vrijdag 17 augustus 2018 bij Café bar De Kolkrijst in Hoogland. Om 20.00 zal de inschrijfavond van start gaan met hetzelfde lootjessysteem als vorig jaar. Dat betekent dat buiten een rij gevormd zal worden waar 1 teamlid van het team in mag staan (elkaar afwisselen mag). Om 19.00 worden er op volgorde nummers uitgedeeld aan degene die in de rij staan. Vervolgens worden vanaf 20.00 uur de verschillende nummers op volgorde omgeroepen, zodat ieder team zich één voor één kan inschrijven. Er is een maximum voor het aantal inschrijvingen. Dit betekent dat het mogelijk is dat er geen plek voor je team is en je eventueel op een reservelijst kan worden gezet.

Een team bestaat uit 6 – 10 deelnemers, minimale leeftijd 16 jaar en anders onder leiding van een ouder.
Deelname bedraagt €35 (contant én gepast meenemen a.u.b.)

Tijdens de inschrijfavond is het handig om alvast een ingevuld inschrijfformulier mee te nemen. Deze is te downloaden op www.dorpsfeesthoogland.nl/sterrenslag.

Voor vragen mail dan naar sterrenslag@dorpsfeesthoogland.nl.