K3 tijdens kinderprogramma DFH2018

Ja, jongens en meisjes, dat worden slapeloze nachten de komende tijd. Maar goed dat de vakantie zo aanbreekt! Speciaal voor jullie komt K3, ja je hoort het goed, K3 naar het kinderprogramma van DFH2018. Zondag 16 september 2018 om 12 uur begint het kinderfeest in de grote feesttent. Ze treden een half uur op. Er is ook een kinderdisco die vooraf en na het optreden voor leuke muziek zorgt. Het duurt tot 13 uur. Zeg tegen je ouder(s) dat kinderwagens en buggy’s NIET in de feesttent kunnen. Er zijn speciale kindervakken voor kinderen tot 1,30 meter lang (ouders kunnen daar niet bij). Dan kan ieder kind K3 goed zien.
LET OP: Toegangskaarten zijn te koop op zaterdag 1 september 2018 tussen 10 en 12 uur bij Dorpshuis de Neng, Engweg in Hoogland. Er is dus een speciale voorverkoop ochtend voor alleen K3. Je kunt maximaal 4 toegangskaarten van 5 euro per stuk kopen. Pinnen kan. Zien we jou ook bij K3?