Maan en Kraantje Pappie in de feesttent

De eerste artiesten voor de line-up 2018 zijn bekend!

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de 26e editie van Dorpsfeest Hoogland. Helaas stopt Altis met de Halve van Hoogland. Uiteraard vinden we dit erg jammer en gaan we op zoek naar vervanging. Maar gelukkig schitteren ze nog eenmaal tijdens de editie van 2018. Meer hierover lees je in deze nieuwsbrief. Diverse programma onderdelen worden in de Dorpsfeest stijgers gezet. Ook zijn de eerste artiesten gecontracteerd! Wij zijn er trots op dat we dit jaar onder andere onze Maan van dichtbij kunnen bewonderen. Zij zal haar licht laten schijnen op vrijdagavond in de feesttent van Dorpsfeest Hoogland. Op zaterdagavond gaat de feestkraan volledig open met onder andere Kraantje Pappie. Zorg dat je er bij bent! Meer leest je t.z.t. in ons programmablad, facebook pagina en op www.dorpsfeesthoogland.nl . Omstreeks 1 juli 2018 zal het volledige programma on-line staan.