feesttentavonden uitverkocht

Alle kaarten voor de feesttentavonden zijn uitverkocht. Het is dit jaar nog sneller gegaan dan andere jaren. Wij realiseren ons dat er mensen teleurgesteld zijn. Dat vinden wij jammer.

Voor de donderdagavond waren nog maar een kleine 100 kaarten in de vrije verkoop beschikbaar. Dat hadden we echt duidelijker moeten vertellen. Onze excuses voor deze misser. Hierdoor konden mensen die al vroeg in de rij stonden toch voor de donderdagavond geen kaart bemachtigen. Hoe komt dit? Wij zijn een organisatie die afhankelijk is van sponsoren, donateurs, buurtbewoners en deelnemende verenigingen. Onze dankbaarheid voor hun medewerking brengen we mede tot uiting door kaarten voor de donderdagavond ter beschikking te stellen. Daarvan hebben, in tegenstelling tot andere jaren, nu veel meer mensen gebruik van gemaakt, met als resultaat een gering aantal donderdagavondkaarten voor de vrije verkoop. Dit heeft ons ook verrast.

Ook de vrijdagavond en de zaterdagavond waren eerder dan andere jaren uitverkocht. Dit terwijl er toch, net als andere jaren, circa 1000 kaarten voor iedere feestavond beschikbaar waren. Door de vroege toeloop van vandaag waren deze kaarten ook relatief snel uitverkocht.

Een grotere feesttent vinden we vanwege de veiligheid niet wenselijk. Daarnaast zijn er ook jaren geweest dat de feesttentavonden pas op het laatste moment uitverkocht waren.

We zijn een regionaal evenement. Online verkopen willen we niet omdat dan personen uit heel Nederland kaarten kopen en dat is niet onze doelstelling. Ook aan fanclubs hebben wij nog nooit kaarten verkocht.

Tot slot, wij zijn een 100% vrijwilligers organisatie. We organiseren alles geheel belangeloos en zoeken altijd naar de beste en meest eerlijke oplossing. We realiseren ons dat we, hoe goed we het ook proberen te doen, niet altijd iedereen tevreden kunnen stellen. Suggesties zijn uiteraard altijd welkom!